cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,655
- Puanı
- 1,060
Dünkü bölüm de çok güzeldi, Pelin ve Sinan gitgide yakınlaşıyorlar, ateş bacayı sardı.
Pelin'in Tolga hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra Sinan'ın omzunda ağlaması çok iyiydi.
Gelecek haftayı iple çekiyorum.
5.bölüm fragmanı da eğlenceli olmuş baya iyi güldüm, ikinci fragmanı bekliyoruz.
Ben de üşeniyorum aslında ama sayfa boş kalmasın diye yapayım dedim.Cidden çok iyi bölümdü ama yorum yapmaya üşeniyorum![]()
Ben de üşeniyorum aslında ama sayfa boş kalmasın diye yapayım dedim.
Survivor olduğu için netten izliyoruz mecburen.@Yiğitt de ilk bölüm diziyi övdü etti sonra ortadan kayboldu.
![]()
Kızı daha ilişkinin başında eve davet etti öküz hak etti tokadıAma dünkü bölüm hoştu.Başak-Bülent ilişkisi çok hoş değil mi ya![]()
Kızı daha ilişkinin başında eve davet etti öküz hak etti tokadı
Evet güzel malzeme çıkar onlardan.Süheyla ve Rıza da çok iyiler, Süheyla birden öpünce nasıl da şoka girdi Rıza.
![]()
Romantik komedilerin ilk bölümü yetiyor, ben sıkılıyorum onları izlerken. Yani bir konu olmalı gibi. Kırgın Çiçekler ve Kara Sevda gibi olaylı, akıcı diziler lazım.Ben de üşeniyorum aslında ama sayfa boş kalmasın diye yapayım dedim.
Survivor olduğu için netten izliyoruz mecburen.@Yiğitt de ilk bölüm diziyi övdü etti sonra ortadan kayboldu.
![]()
Pelin-Sinan'ın o muhteşem uyumu olmasa izlenmez zaten.Pelin-Sinan da olmuşŞu senin ortaokul arkadaşın ne uyuz dizide feci uyuz oldum
Dizi müzikleri de baya iyi değil mi ? Fragman da baya iyi,haftaya reytingler artar![]()
Haklısın romantik komedi sıkıyor bir süre sonra, Kiralık Aşk ve İlişki Durumu Karışık'ta da öyle oldu devam edemedim mesela.Romantik komedilerin ilk bölümü yetiyor, ben sıkılıyorum onları izlerken. Yani bir konu olmalı gibi. Kırgın Çiçekler ve Kara Sevda gibi olaylı, akıcı diziler lazım.![]()
hahaha o sahnede haber ver sadece5.Bölümün 2.fragmanını gören @Çiğdem- diziye başlamaya karar vermiş.@xemrexxx @GunesinOglu
@Yiğitt sen de gel canısı.
unuttular tahminen ama internetten baktım sonu çok kötü bitmişhahaha o sahnede haber ver sadece![]()
Bende karakoydeydim dün konya 1-1 rize
Survivor izliyordum, netten izliyorum bu diziyi.
Geçen yıl silahlı saldırıdan sonra bile bile yenilcektiniz bjk ye okadar en iyi oyuncu gitmicekti hepsi konya VE osmanlıspordaSurvivor izliyordum, netten izliyorum bu diziyi.Oh olsun sana.
![]()
Başka yorum yapan olmayınca ben de bir yere kadar sahip çıkabilirim yani@Bully diziye sahip çık![]()
Benim izlediğim diziler tutmuyor en iyisi hiç bulaşmamakBaşka yorum yapan olmayınca ben de bir yere kadar sahip çıkabilirim yani
Neyse son bölümü izlerim bir ara Büşra diziye girmişse sana da haber veririm sen de izlersin![]()