Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

Gayet güzeldi gerçekten de. :bhr::bhr:

56d96495c03c0e1e785201f6.jpg

Dünkü bölüm de çok güzeldi, Pelin ve Sinan gitgide yakınlaşıyorlar, ateş bacayı sardı. :Z

Pelin'in Tolga hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra Sinan'ın omzunda ağlaması çok iyiydi. :bhr:

Gelecek haftayı iple çekiyorum. :D

5.bölüm fragmanı da eğlenceli olmuş baya iyi güldüm, ikinci fragmanı bekliyoruz. :D

Dünkü bölüm de çok güzeldi, Pelin ve Sinan gitgide yakınlaşıyorlar, ateş bacayı sardı. :Z

Pelin'in Tolga hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra Sinan'ın omzunda ağlaması çok iyiydi. :bhr:

Gelecek haftayı iple çekiyorum. :D

5.bölüm fragmanı da eğlenceli olmuş baya iyi güldüm, ikinci fragmanı bekliyoruz. :D

Cidden çok iyi bölümdü ama yorum yapmaya üşeniyorum :A

Ama dünkü bölüm hoştu.Başak-Bülent ilişkisi çok hoş değil mi ya :A
Kızı daha ilişkinin başında eve davet etti öküz hak etti tokadı :A

Evet güzel malzeme çıkar onlardan. :A Süheyla ve Rıza da çok iyiler, Süheyla birden öpünce nasıl da şoka girdi Rıza. :F

Kızı daha ilişkinin başında eve davet etti öküz hak etti tokadı :A

Evet güzel malzeme çıkar onlardan. :A Süheyla ve Rıza da çok iyiler, Süheyla birden öpünce nasıl da şoka girdi Rıza. :F

Pelin-Sinan da olmuş :A Şu senin ortaokul arkadaşın ne uyuz dizide feci uyuz oldum :A

Dizi müzikleri de baya iyi değil mi ? Fragman da baya iyi,haftaya reytingler artar :oley:

Ben de üşeniyorum aslında ama sayfa boş kalmasın diye yapayım dedim. :A

Survivor olduğu için netten izliyoruz mecburen. :D @Yiğitt de ilk bölüm diziyi övdü etti sonra ortadan kayboldu. :T:
Romantik komedilerin ilk bölümü yetiyor, ben sıkılıyorum onları izlerken. Yani bir konu olmalı gibi. Kırgın Çiçekler ve Kara Sevda gibi olaylı, akıcı diziler lazım. :D

Pelin-Sinan da olmuş :A Şu senin ortaokul arkadaşın ne uyuz dizide feci uyuz oldum :A

Dizi müzikleri de baya iyi değil mi ? Fragman da baya iyi,haftaya reytingler artar :oley:
Pelin-Sinan'ın o muhteşem uyumu olmasa izlenmez zaten. :bhr: Diyorum ya işte kendini oynuyor diye bakalım iyi bir rolde görebilecek miyiz onu :A

Evet müzikler de süper, haftaya Hanım Köylü de geliyor bakalım neler olacak :D

Romantik komedilerin ilk bölümü yetiyor, ben sıkılıyorum onları izlerken. Yani bir konu olmalı gibi. Kırgın Çiçekler ve Kara Sevda gibi olaylı, akıcı diziler lazım. :D
Haklısın romantik komedi sıkıyor bir süre sonra, Kiralık Aşk ve İlişki Durumu Karışık'ta da öyle oldu devam edemedim mesela. :D

Ama baş rol çiftleri çok sevmişsem devam ederim ben Güzel Köylü'yü Gül-Cemal için uzun bir süre izlemiştim mesela, bu diziye de Pelin-Sinan için devam edecem gibi görünüyor, şu anlık sıkmadı da zaten iyi gidiyor dizi. :D