Belkiyi siliyoruz, şans veriyoruz.Survivor reklamında bakayım dedim baya sardı diziBelki bir şans veririm
![]()
Belkiyi siliyoruz, şans veriyoruz.Survivor reklamında bakayım dedim baya sardı diziBelki bir şans veririm
![]()
Bilmiyorum senin kanald fanlığın kadar ben de antisiyimBelkiyi siliyoruz, şans veriyoruz.![]()
![]()
Yaz geliyor, güzel diziler izleyip yorumlaşmak eğlenceli olur.Bilmiyorum senin kanald fanlığın kadar ben de antisiyimsırf bu yüzden bile caya bilirim ama dizi güzel
Survivoru açmasam mı geri diye düşünmüyor değilim
![]()
Ertuğrul Özkök kanalı bu kadar savunmuyorYaz geliyor, güzel diziler izleyip yorumlaşmak eğlenceli olur.O nedenle yaz dizilerine herkesi çekmeyi amaçlıyorum.
D dizileri kalitedir, insanı çeker.Boşver ödül kötü zaten, ben de pişman oldum açmadığıma zaten.
![]()
Bu fanlığımdan sürekli soğumaya çalıştım ama olmuyor yani bayılıyorum bu kanala.Ertuğrul Özkök kanalı bu kadar savunmuyorVallaha bu sezon Kurtlar Vadisi'ni ince ince doğuyorlar kıl oluyorum logosunun olduğu tarafa siyah poşet geçirip izleyesim var zor tutuyorum kendimi
![]()
Ben de izledim eskiden dizilerini. Yılan Hikayesi, Sihirli Annem, Obgzk, Kuzey Güney falan hafızalarda yer edinmiş efsane dizileri vardı. Ama son yıllarda hem siyasi hem kalite olarak beni negatif düşündürmeye iten sebepler gelişti.Bu fanlığımdan sürekli soğumaya çalıştım ama olmuyor yani bayılıyorum bu kanala.Logosu ayrı güzel, alt bantları ayrı güzel, reklam giriş-çıkış müziği ve o görseli olsun insanı kalpten götürüyor vallahi.
Pozitif düşünelim, hep negatif.Logodaki o dönen mavi dünyaya odaklan, rahatlarsın.
![]()
Aynen, son zamanlarda kendi yapısından oldukça uzaklaştı. Eskiden dizilerinin hepsi dram tarzı insanları çekebilecek çok iyi işlerdi. Artık kanal pek iddialı işler yapmamaya başladı. 'Hayat Şarkısı' ile bu ivmeyi yeniden kazandı, yeni sezondan çok ümitliyim.Ben de izledim eskiden dizilerini. Yılan Hikayesi, Sihirli Annem, Obgzk, Kuzey Güney falan hafızalarda yer edinmiş efsane dizileri vardı. Ama son yıllarda hem siyasi hem kalite olarak beni negatif düşündürmeye iten sebepler gelişti.![]()
İnşallah diyelimAynen, son zamanlarda kendi yapısından oldukça uzaklaştı. Eskiden dizilerinin hepsi dram tarzı insanları çekebilecek çok iyi işlerdi. Artık kanal pek iddialı işler yapmamaya başladı. 'Hayat Şarkısı' ile bu ivmeyi yeniden kazandı, yeni sezondan çok ümitliyim.Kanalın yeni yönetimi baya iyi çalışıyormuş, yeniden o kaliteye döneceğinden eminim.
![]()
Tam yorumunu merakla bekliyorum, ben 22.15'de izleyeceğim.İnşallah diyelimHahaha kızlar şok oldu
![]()
Tam yorum bugün zor daha Kehribar 2. Bölümü izleyeceğim belki yarın izlerim tamamınıTam yorumunu merakla bekliyorum, ben 22.15'de izleyeceğim.![]()
İzlediğin zaman işte, bekliyorum.Tam yorum bugün zor daha Kehribar 2. Bölümü izleyeceğim belki yarın izlerim tamamını![]()
Canısı ders çalışıyorum netten bakarım.
Ben de daha sonra bakarım canısı, yorgun hissediyorum dizi izleyesim yok.
Sözleri nasıl
Pek dikkat edemedim, arka müziğe dikkat ettim çoğunlukla.Sözleri nasıl![]()