Merve,Merve,Merve,Merve,Merve,Merv...Tamam kesiyorum.Bu cesaret,bu yürek...Herkesin ne mal olduğunu biliyorum Merve'ciğim ben de,biliyorum...Sen hiç uğraşma kendini savunmakla,cevabı sahada ellerine alıyorlar zaten.Kaybetsen bile ben ne yapar eder sana veririm o parayı.
İhsan,öyle ya da böyle gerçekler suratına çarpıldı artık aslanım.Ayrıca,Aydın'da Merve ile kapışacak yürek olmaması (oy atarkenki söyleyişten de çok belli) Merve'nin korkusu olarak gösterildi ya,Allah'tan kork.
Aydın,karakter de güzel bir şey be amca.İnsanın her biri "0" olan özelliklerinin (yetenek,cesaret...) başına eklenen güzide "1" rakamıdır karakter.Sana da öneririm.
Ertan,sana biraz sinirim geçmeye başladı,iki gündür sayende fena güldüm.Ama hala en zayıf halkasın.Seni her hafta ezilirken görmek bile yetiyor gerçi,elenmesen de eziliyorsun.Acun sana dese "Seni şampi yapacağım ama Bursa halkı seni bir pataklayacak adamakıllı",kabul edeceksin lan.
Oğuzhan,o fasulye,ot halinle Merve'yi elemiş olsaydın alacağın beddualar yüzünden hayatın kayacaktı be amca.Tam açılmaya başlamıştın,gittin.İyi de oldu gerçi,kaşınıyordun bayadır.