nasıl katlanacak haftalarca bakalım....
Merve'ye karşı herkesin altı çok boş bir antiliği var ama göreceksiniz yarın bir gün, ne yapıyorsa akla mantığa uygun da umarım geç kalmaz da herkesi bir güzel susturur.@slhttnmtl seninki yine boş yapmış fragmanda. Parkurların kraliçesi Nagihan Karadere de sonuna kadar haklı. Merve zayıf halkaları seçip performansını yükseltmeye çalışıyor ki başarılı da oldu bu tabloda. Bakalım bu saatten sonra ne olacak...
Anıl-Ogeday kaousu beklerken Anıl-Yasin kaosu şaşırttı doğrusu. Ama Gönüllüler pimi çekilmiş bir bomba olduğu için her an herkes ile bir şeyler olabilir.
Yunus Emre de geldiği gibi boş yapmaya başlamış, Batuhan'a laf atmadan önce düşünseydi keşke.
Fragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.
Ayışıl bir önceki All Star zamanı Taner yerine gelseydi daha iyi olurdu. Kendisi Fenerbahçe - Galatasaray zamanında yarışıp bileğinin hakkı ile finale çıkmıştı oyun ala ala. O ara Oylama sistemi ayrı iken Acun kural değiştirdi ve kızın hakkı yenip Taner birinci olmuştu. Taner, All Star'da en zayıf olan olarak haksız bir şampiyonluk geçirdiğini bir kez daha göstermişti
78 doğumluymuş, ne kadar başarılı olur belirsiz ama kendi döneminde çok iyiydi @MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Hazem @Angelica @xemrexxx
@Mr.At
Milli güreşçiye benziyorİlk defa duydum Ayışılı kim o ya
Milli güreşçiye benziyor
Yasin ile papaz olurlar. Kreşe bir tane yetmiyordu, iki geldi.Valla hiç duymadım adını şimdi izledim fragmanı Yunus emre geldiğini belli etmiş
Nasıl? 😱Adem, Ogeday, Aycan, Evrim ve Sema'dan biri gidiyormuş.
Kim nereye gidiyormuş?Adem, Ogeday, Aycan, Evrim ve Sema'dan biri gidiyormuş.
Nasıl? 😱
Aralarından biri ayrılacak yarışmadan. Acil durum konseyi olacakmış. İnşallah doğru değildir diyeceğim ama o kadar çok fazla yerde konuşuluyor ki artık, bilmiyorum.Kim nereye gidiyormuş?
Umarım doğru değildir, ama doğruysa da Evrim olduğunu düşünüyorum.Aralarından biri ayrılacak yarışmadan. Acil durum konseyi olacakmış. İnşallah doğru değildir diyeceğim ama o kadar çok fazla yerde konuşuluyor ki artık, bilmiyorum.
Yasin ile papaz olurlar. Kreşe bir tane yetmiyordu, iki geldi.
He, spoiler almamak adına tüm siteleri engelledim de.. Bilmiyorum. Umarım olmaz tabikide.Aralarından biri ayrılacak yarışmadan. Acil durum konseyi olacakmış. İnşallah doğru değildir diyeceğim ama o kadar çok fazla yerde konuşuluyor ki artık, bilmiyorum.
Evrimin dayısı açıklama yapmıştı Evrim iyi demişti emreUmarım doğru değildir, ama doğruysa da Evrim olduğunu düşünüyorum.
Ah kim olacak acaba merak ettim şimdiAralarından biri ayrılacak yarışmadan. Acil durum konseyi olacakmış. İnşallah doğru değildir diyeceğim ama o kadar çok fazla yerde konuşuluyor ki artık, bilmiyorum.
Adem, Ogeday, Aycan, Evrim ve Sema'dan biri gidiyormuş.
Nedeni sakatlık mı?Adem, Ogeday, Aycan, Evrim ve Sema'dan biri gidiyormuş.