TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aynen,En Survivor benim tabiki :A Hikmet'in olduğu sezon hiç biriniz yoktunuz :A

Bu arada Parviz çok güçlü biri. Gönüllüler Nisa ile, ünlülerde onunla güçlenecek gibi.
Ayşın umarım iyidir. Değilsede ilk giden olur. Ünlüler zarara uğramaz :A
Hikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...

Erkeklerimiz iyi ya. Kızlar konusunda zayıfız. Nisa oraya destek olur ama o bile kapatamaz aradaki farkı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...

Erkeklerimiz iyi ya. Kızlar konusunda zayıfız. Nisa oraya destek olur ama o bile kapatamaz aradaki farkı :A
Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız duruma :A şuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü :A

Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız duruma :A şuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü :A
10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bari :A

Kaldıkları her hafta para alıyorlar ya, keyfi olarak ayrılacaklarını zannetmem yarışmadan :A

• Güldürdün
Kurgu mu diyorsun sen Survivor 'a 😱
2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : Evet :A
------

10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bari :A

Kaldıkları her hafta para alıyorlar ya, keyfi olarak ayrılacaklarını zannetmem yarışmadan :A
Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttun :A ve apar topar gidenlerde :A
Anlaşmaları belli bir haftaya kadar demek ki :A

------

Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttun :A ve apar topar gidenlerde :A
Yok unutmadım da onların belli bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz :A

Mesela iki sene önce Uğur'un daha görünmeden ayrılmasının kime ne faydası olacak. Belli ki bir anlaşmazlık oldu da sakatlık deyip gönderdiler :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok unutmadım da onların belli bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz :A

Mesela iki sene önce Uğur'un daha görünmeden ayrılmasının kime ne faydası olacak. Belli ki bir anlaşmazlık oldu da sakatlık deyip gönderdiler :A
İlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabiki :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
İlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabiki :A
Ne heyecanı olacak adam yarışmada görülmedi bile :A

Bir de buradakiler daha önceden yarışıp başarılı olmuş isimler. Yine sonuna kadar gitmek isterler diye düşünüyorum :A

• Güldürdün
Aynen,En Survivor benim tabiki :A Hikmet'in olduğu sezon hiç biriniz yoktunuz :A

Bu arada Parviz çok güçlü biri. Gönüllüler Nisa ile, ünlülerde onunla güçlenecek gibi.
Ayşın umarım iyidir. Değilsede ilk giden olur. Ünlüler zarara uğramaz :A
Kalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗

• Güldürdün
------

Vurduğu yerden ses geliyor.Yürü beeeee :Z

• Güldürdün
Kalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗
Yorum olarak eksik kalmam zaten :A TW de her yerde Survivor var. Kritik zamanlarda fikirlerim ile burda olurum.
Bu arada Nisa'nın kıyafet seçimi güzel olmamış :A @MasacRE şort olarak koyu renkler iyidir :A gerçi Ogeday ile uyum yapmaya çalışmış gibi :A