Hazem
Favori Üye
Ogeday yarışlara döndü şimdilik o değil diyorum ama belki oyun sırasında yine sakatlanmış olabilir.Aralarından biri ayrılacak yarışmadan. Acil durum konseyi olacakmış. İnşallah doğru değildir diyeceğim ama o kadar çok fazla yerde konuşuluyor ki artık, bilmiyorum.
Ahmet Dursun 2015 gibi olabilir.Sağlıkla ilgili bir durum.
İzle izle. Kaos var bu akşam.@Emre Ozansoy izlesem mi acebaaaaaaaaaaaa?
Dominikte yanlış istihbarat vermişler sanaBen Dominicteyim
Yedek haberlerine benzemesin bu ama.Diskalifiye yok sadece 1 hafta oynayamama durumu var hastalıktan dolayı. Geçmiş olsun.
Adem, Sema ve Aycan.
Kardeşlerimi izlicm ya o daha iyi.İzle izle. Kaos var bu akşam.
Tamam anladık Dosi hanım, en Survivor sizsinizFragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.
Ayışıl bir önceki All Star zamanı Taner yerine gelseydi daha iyi olurdu. Kendisi Fenerbahçe - Galatasaray zamanında yarışıp bileğinin hakkı ile finale çıkmıştı oyun ala ala. O ara Oylama sistemi ayrı iken Acun kural değiştirdi ve kızın hakkı yenip Taner birinci olmuştu. Taner, All Star'da en zayıf olan olarak haksız bir şampiyonluk geçirdiğini bir kez daha göstermişti
78 doğumluymuş, ne kadar başarılı olur belirsiz ama kendi döneminde çok iyiydi @MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Hazem @Angelica @xemrexxx
@Mr.At
Yedek haberinde 1 doğrum var Acuncum son dakika kaos odaklı ilerleyerek sarı papatyayı gönderdi Aysilin survivora katılacağını kimse tahmin etmiyorduYedek haberlerine benzemesin bu ama.
Sulanma Nisa reisimeÖhö öhö bi Açıklama yapmak isterim..
Ne ogeday ne Barış, sen tek seven ben olurum Nisa..
Aşkımı buradan tüm Survivora duyurmak istiyorum tabi öncelikle pisliğin bol olduğu İstanbul kasabasından bütün dünyaya selamlar
Nisa benim de adım Barış, ama korkma benim dondurma çalma huyum yok... @MasacRE
Eskisinden çok daha güçlü olacak reisim...
Dominikte Nau Nau adlı arkadaşımın evinde kalıyorum öğrenci değişim programıyla Dominike geldim.@Mr.At İtiraf et Adada yaşayan birisin değil mi
Aynen,En Survivor benim tabiki Hikmet'in olduğu sezon hiç biriniz yoktunuzTamam anladık Dosi hanım, en Survivor sizsiniz
Ben o kadar eski zamanlarına hakim değilim yarışmanın, hatta fragmanda görünce kim bu Ayşıl dedim de sonradan öğrendim kim olduğunu