Banane ayol. ssTaha mıydı neydi adı batuşa araba kaybettirmişti arkadaşınıza sorduk oyununda
Banane ayol. ssTaha mıydı neydi adı batuşa araba kaybettirmişti arkadaşınıza sorduk oyununda
Bol Yağlı mı yaparsın az yağlı mı? Tereyağı katar mısın?
Benden 5 metre ötede yap tüketemem Midemi biliyorsun.Biraz yağlı yaparım tereyağını pilavlarda kullanıyorum
Benden 5 metre ötede yap tüketemem Midemi biliyorsun.
Saol,sadece zeytinyağı halis filan da olmasın sulu yemeklerde fark etmiyorum ama pilav ve makarna da anında tat değişiyor. Yudum veya BiryağTereyağsız yaparım sana
Saol sadece zeytinyağı Halis filan da olmasın sulu yemeklerde fark etmiyorum ama pilav ve makarna da anında tat değişiyor. Yudum veya Biryağ
Menüde ne var?
Severim bağırsak çözücü başka?Bak ya Pırasa yemeği var
Kişiliğin gibi gereksizsin evet.Heyatım ben gereksiz bilgiler ansiklopedisiyim @Angelica yaptığı 1001 çeşit yemeği ; @serhatt ın yatağına girdiği yüzlerce erkeğin ismini ; @Dosi nin maaş bordrolarını ; @Yakamoz-Asi nün İsviçre nin dağlarında kovaladığı Heidileri ; @Maskeli Fedai rüyalarında Turabi ile birlikte direk dansı yaptığı direklerin konumunu falan hep bilirim @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @cookies @Zeyno @Özgür @Cervantes @DarkLegenD
Severim bağırsak çözücü başka?
Hmm içinde mercimekte olur, biraz da sirke ok.Kesme çorbası
Evrim ile hala görüşüyorlar mı ya Vay bee nereden nereye şu işe bak Batuhan da reisimi bağrına bastığına göre sen de artık seversin Nisa'yı