vasat bir sezondu, normaldirKonu 1000 sayfa olmadan 2023 başlıyor @dosimosi
vasat bir sezondu, normaldirKonu 1000 sayfa olmadan 2023 başlıyor @dosimosi
Finalde @serhatt kılıklı bir ergen kazanınca bitti yarışmavasat bir sezondu, normaldir
Adındır hoşt. .ssFinalde @serhatt kılıklı bir ergen kazanınca bitti yarışma
Ayol yarışmada sercanla fingirdedi çıkışta barışla oldu sonra Ogedaya döndü aynı zamanda çekyada da sevgilisi varmış işte senin gibi erkek düşkünü @dosimosiAdındır hoşt. .ss
Her çiçekten bal alıyor işte missss.Ayol yarışmada sercanla fingirdedi çıkışta barışla oldu sonra Ogedaya döndü aynı zamanda çekyada da sevgilisi varmış işte senin gibi erkek düşkünü @dosimosi
Aynı senHer çiçekten bal alıyor işte missss.
Şampiyonumu ve yol arkadaşlarını kurguya kurban etmeselerdi olmuştu.Konu 1000 sayfa olmadan 2023 başlıyor @dosimosi
O pozisyondayım ama yalnız değilim.
Yooı @dosimosi, @The_Erinch, sıvacı team vb.leri ara vermeseydi çoktan olmuştu marış ve yancılarının etkisi yokŞampiyonumu ve yol arkadaşlarını kurguya kurban etmeselerdi olmuştu.
Yooı @dosimosi, @The_Erinch, sıvacı team vb.leri ara vermeseydi çoktan olmuştu marış ve yancılarının etkisi yok
Ben elimden geleni yaptım ama forumu salan çok oldu bu süreçte maalesefYooı @dosimosi, @The_Erinch, sıvacı team vb.leri ara vermeseydi çoktan olmuştu marış ve yancılarının etkisi yok
En çok elinden geleni @Maskeli Fedai yaptı yağmur, Seda, Sude, Hikmet, Nisa vb. Çok değişik tercihli destekleri oldu yıl içindeBen elimden geleni yaptım ama forumu salan çok oldu bu süreçte maalesef
Ben @Maskeli Fedai gibi kıvırtmam neyse odur. Reisimi şampiyon yapacağız dedik yaptıkEn çok elinden geleni @Maskeli Fedai yaptı yağmur, Seda, Sude, Hikmet, Nisa vb. Çok değişik tercihli destekleri oldu yıl içinde
En çok elinden geleni @Maskeli Fedai yaptı yağmur, Seda, Sude, Hikmet, Nisa vb. Çok değişik tercihli destekleri oldu yıl içinde
Bu leş kütüğün her yerde bana sallaması çok sinir bozucu bir durum haline geldi 👿👿Ben @Maskeli Fedai gibi kıvırtmam neyse odur. Reisimi şampiyon yapacağız dedik yaptık
Dün akşam benim arkamdan kim sallamış gördüm ben leş herif...Bu leş kütüğün her yerde bana sallaması çok sinir bozucu bir durum haline geldi 👿👿
Kütük dostum foruma gelsin diye öyle yaptımDün akşam benim arkamdan kim sallamış gördüm ben leş herif...
Kütük dostum foruma gelsin diye öyle yaptım
Canım yoldaşım seni çok özledim. Gitme bir daha bu kadar uzun süre lütfen 😳😳😳