TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2020 yılında Ugur Pektas sakatlıktan dolayı elenmeseydi 2020 yılı şampiyonu o olurdu. @Emre Ozansoy
2020 sezonunu izleme nedenimdir kendisi ve finale kadar rahat bir şekilde gideceğini, kupayı da kaldıracağını düşünüyordum. Ama sakatlık mahvetti her şeyi. :( Bu sezon Şaziye ile birlikte tekrar gelir diye bekliyordum ben, olmadı. :(

2020 sezonunu izleme nedenimdir kendisi ve finale kadar rahat bir şekilde gideceğini, kupayı da kaldıracağını düşünüyordum. Ama sakatlık mahvetti her şeyi. :( Bu sezon Şaziye ile birlikte tekrar gelir diye bekliyordum ben, olmadı. :(
Uğurun bir kez olsun oyun oynayıp kazanmasını isterdim. :(

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
2018'de fazla algı yaptı Turabiye karşı ha bir de Hakan Ural var panoramada turabiyi boğarım demişti
Kendince haklı gibi ama üslubu çok yanlış. Acun 'un bence bu Panorama ve Extra olayına el atması lazım , kaldırsın kökten ne sıkıntı kalır , ne de dert.

Kendince haklı gibi ama üslubu çok yanlış. Acun 'un bence bu Panorama ve Extra olayına el atması lazım , kaldırsın kökten ne sıkıntı kalır , ne de dert.
Sadece Panorama kalmalı. Gökhan Özdemir, İhsan Tarkan ve Sahra Işık olmalı. Diğer herkes yorumcu değil amigo çünkü.

Batuhan ve Gökhan Keser'i tutuyorum. :bhr: Kadınlardan da Evrim. :Z

FJitlcJXEAIziev