Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,698
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
2020 sezonunu izleme nedenimdir kendisi ve finale kadar rahat bir şekilde gideceğini, kupayı da kaldıracağını düşünüyordum. Ama sakatlık mahvetti her şeyi. Bu sezon Şaziye ile birlikte tekrar gelir diye bekliyordum ben, olmadı.2020 yılında Ugur Pektas sakatlıktan dolayı elenmeseydi 2020 yılı şampiyonu o olurdu. @Emre Ozansoy
Bence Uğur aynı Cemal ve Eser West gibi kendisi bıraktı ama sakatlık denildi2020 yılında Ugur Pektas sakatlıktan dolayı elenmeseydi 2020 yılı şampiyonu o olurdu. @Emre Ozansoy
Uğurun bir kez olsun oyun oynayıp kazanmasını isterdim.2020 sezonunu izleme nedenimdir kendisi ve finale kadar rahat bir şekilde gideceğini, kupayı da kaldıracağını düşünüyordum. Ama sakatlık mahvetti her şeyi. Bu sezon Şaziye ile birlikte tekrar gelir diye bekliyordum ben, olmadı.
Turabi bu aralar ilginç paylaşımlar yapıyor. Bugün de Panorama yorumcularına baya küfürlü bir paylaşım yapmış.Ekli dosyayı görüntüle 114068
Turabi ne diyorsun Turabi?
Bunun Turabinin resmi hesabı olduğu ne belli?Turabi bu aralar ilginç paylaşımlar yapıyor. Bugün de Panorama yorumcularına baya küfürlü bir paylaşım yapmış.
acun olmasa murat özarıyı çoktan dövmüştü bütün mesajlar onaTurabi bu aralar ilginç paylaşımlar yapıyor. Bugün de Panorama yorumcularına baya küfürlü bir paylaşım yapmış.
Kendi Instagram hesabından da paylaşmış çünkü.Bunun Turabinin resmi hesabı olduğu ne belli?
Murat Özarı ile ne alıp veremediği var?acun olmasa murat özarıyı çoktan dövmüştü bütün mesajlar ona
Mevzu ne ki , ne demiş ihtiyar bu kadar sinirlendirecek ?acun olmasa murat özarıyı çoktan dövmüştü bütün mesajlar ona
Murat Özarı ile ne alıp veremediği var?
2018'de fazla algı yaptı Turabiye karşı ha bir de Hakan Ural var panoramada turabiyi boğarım demiştiMevzu ne ki , ne demiş ihtiyar bu kadar sinirlendirecek ?
Kendince haklı gibi ama üslubu çok yanlış. Acun 'un bence bu Panorama ve Extra olayına el atması lazım , kaldırsın kökten ne sıkıntı kalır , ne de dert.2018'de fazla algı yaptı Turabiye karşı ha bir de Hakan Ural var panoramada turabiyi boğarım demişti
Sadece Panorama kalmalı. Gökhan Özdemir, İhsan Tarkan ve Sahra Işık olmalı. Diğer herkes yorumcu değil amigo çünkü.Kendince haklı gibi ama üslubu çok yanlış. Acun 'un bence bu Panorama ve Extra olayına el atması lazım , kaldırsın kökten ne sıkıntı kalır , ne de dert.
Turabiyi destekleyen birisi olarak üslubu hiç sevmedim ilk önce fake sandım resmi olduğunu görünce yok artık dedimKendince haklı gibi ama üslubu çok yanlış. Acun 'un bence bu Panorama ve Extra olayına el atması lazım , kaldırsın kökten ne sıkıntı kalır , ne de dert.
İzle de beraber Barış Murat Yağcı'yı destekleyelim.@Emre Ozansoy Survivor izlesem mı sence?
Gökhan varken Barış kim?İzle de beraber Barış Murat Yağcı'yı destekleyelim.