The_Erinch
Favori Üye
Mertin tezine bağlı olarak,
Sürgün Adası olayını sevdiniz mi?
@Angelica @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @MasacRE @Mr.At @Sherlock @Hazem @slhttnmtl
S-E-V-M-E-D-İ-M çok saçmaMertin tezine bağlı olarak,
@Angelica @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @MasacRE @Mr.At @Sherlock @Hazem @slhttnmtl
Ben sevdim yarışmaya heyecan kattığı fikrindeyim hem o kadar da kötü gözükmüyor tek başınayken sıkıntı biraz ama yanına diğerleri gelince zorlanacak tek şey yemek yememek olacaktır 😉 Mert'in tezini mezini bilmem bu benim tezimMertin tezine bağlı olarak,
10-15 dakika önce kapatmıştım. Açıkçası biraz da sonradan başladım şu an pek bir şey çözemiyorum ama çok ısınabildiğim söylenemez. Sakatlıklar da bu kadar fazlayken her şey aynı yarışmacıların etrafında dönmüş oluyor.Mertin tezine bağlı olarak,
Survivora iz bırakan çoğu kişinin çağrılmaması çok kötü. Her yapılan Allstarda istediklerimin hep yarısı geldi. Keşke acun ilk Allstari bu sene yapsaydı. Böylelikle;Bora ve Atakan, Gönüllüler'e gider diye düşünüyorum. Perviz ve Yunus Emre'de iyi gelebilir bize. Ama keşke Anıl Tetik olsaydı be şunların arasında.
Acun'un dediği gibi taktik gereği güçlü yarışmacıyı potaya koymayı zorlaştırıyor olması güzel ama her hafta birilerinin oyunlardan, ödüllerden kopacak olması kötü bir şey. O yüzden bilmiyorum kararsız kaldım.Mertin tezine bağlı olarak,
Haklısın ben mesela hep Atakan-Turabi kapışmasını izlemek istiyordumSurvivora iz bırakan çoğu kişinin çağrılması çok kötü. Her yapılan Allstarda istediklerimin hep yarısı geldi. Keşke acun ilk Allstari bu sene yapsaydı. Böylelikle;
Anıl Tetik
Ugur Pektas
Turabi
Taner Tolga
Pascal Nouma
Hilmicem
Murat Ceylan
Nihat Doğan
Adem
Ogeday
Nihat Altinkaya
Mert
Atakan
Yusuf
Serkay Tütüncü
Eser West
Hakan Hatipoglu
Doğukan Manco
Barış Murat Yağcı
Cemal Can
Batuhan
İsmail
Berkan
Poyraz
Parviz
Okay
Furkan Kızılay
Anıl Berk Baki
Hikmet
Gökhan Keser
Yasin
Ahmet Dursun
Ümit Karan
Serhat Akın
İlhan Mansiz
Taner Özdeş
Derya Buyukuncu
Hasan Yalnizoglu
Doğuş
Alp Kırsan
Cengiz Coşkun
Akın Saatçi
Çılgın Sedat
Müge Boz
Merve Oflaz
Başak Özer
Taçmin Tümer
Özge Ulusoy
Ece Begüm Yücetan
Almeda Abazi
Merve Buyuksarac
Larissa Gecemer
Duygu Cetinkaya
Fatmagül Faki
Merve Aydın
Serenat Aktaş
Sahra Işık
Berna Canbeldek
Müge Uzel
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı
Gizem Memiç
Damla Can
Sema Aydemir
Sabriye Şengül
Tuğçe Melis Demir
Berna Keklikler
Elif Sadoglu
Yağmur Banda
Birsen Bekgoz
Funda Alkayiş
Elif Gören
Aycan Yanac
Nisa Bölükbaşı
Evrim Keklik
Gizem Birdan
Meryem Kasap
Sude Burcu
Öykü Çelik
Merve Aydın
Melis Sezer
Sancakay
Aleyna Kalaycioglu
Ayşe Yüksel
Seda Ocak
Katerina Dalaka
Bu yarışmacılar toplanabilirdi.
Bu kadar performans ve reality seviyeleri üst düzey olan insanları toplayıp güzel bir yarisma cikartabilirdi. Hepsi cagrilmazdi ama aralarından en iyileri seçilip çok iyi kadrolar olusturulabilirdi.
Okurken yoruldum 🙈Survivora iz bırakan çoğu kişinin çağrılmaması çok kötü. Her yapılan Allstarda istediklerimin hep yarısı geldi. Keşke acun ilk Allstari bu sene yapsaydı. Böylelikle;
Anıl Tetik
Ugur Pektas
Turabi
Taner Tolga
Pascal Nouma
Hilmicem
Murat Ceylan
Nihat Doğan
Adem
Ogeday
Nihat Altinkaya
Mert
Atakan
Yusuf
Serkay Tütüncü
Eser West
Hakan Hatipoglu
Doğukan Manco
Barış Murat Yağcı
Cemal Can
Batuhan
İsmail
Berkan
Poyraz
Parviz
Okay
Furkan Kızılay
Anıl Berk Baki
Hikmet
Gökhan Keser
Yasin
Ahmet Dursun
Ümit Karan
Serhat Akın
İlhan Mansiz
Taner Özdeş
Derya Buyukuncu
Hasan Yalnizoglu
Doğuş
Alp Kırsan
Cengiz Coşkun
Akın Saatçi
Çılgın Sedat
Müge Boz
Merve Oflaz
Başak Özer
Taçmin Tümer
Özge Ulusoy
Ece Begüm Yücetan
Almeda Abazi
Merve Buyuksarac
Larissa Gecemer
Duygu Cetinkaya
Fatmagül Faki
Merve Aydın
Serenat Aktaş
Sahra Işık
Berna Canbeldek
Müge Uzel
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı
Gizem Memiç
Damla Can
Sema Aydemir
Sabriye Şengül
Tuğçe Melis Demir
Berna Keklikler
Elif Sadoglu
Yağmur Banda
Birsen Bekgoz
Funda Alkayiş
Elif Gören
Aycan Yanac
Nisa Bölükbaşı
Evrim Keklik
Gizem Birdan
Meryem Kasap
Sude Burcu
Öykü Çelik
Merve Aydın
Melis Sezer
Sancakay
Aleyna Kalaycioglu
Ayşe Yüksel
Seda Ocak
Katerina Dalaka
Bu kadar performans ve reality seviyeleri üst düzey olan insanları toplayıp güzel bir yarisma cikartabilirdi. Hepsi cagrilmazdi ama aralarından en iyileri seçilip çok iyi kadrolar olusturulabilirdi.
Bir kaçı hariç tam All Star'lık liste ama bunların hali hazırda işleri vardır vs. olmaz ama bir kaç isim bir şekilde ikna edilmeliydi bu sezon için.Survivora iz bırakan çoğu kişinin çağrılmaması çok kötü. Her yapılan Allstarda istediklerimin hep yarısı geldi. Keşke acun ilk Allstari bu sene yapsaydı. Böylelikle;
Anıl Tetik
Ugur Pektas
Turabi
Taner Tolga
Pascal Nouma
Hilmicem
Murat Ceylan
Nihat Doğan
Adem
Ogeday
Nihat Altinkaya
Mert
Atakan
Yusuf
Serkay Tütüncü
Eser West
Hakan Hatipoglu
Doğukan Manco
Barış Murat Yağcı
Cemal Can
Batuhan
İsmail
Berkan
Poyraz
Parviz
Okay
Furkan Kızılay
Anıl Berk Baki
Hikmet
Gökhan Keser
Yasin
Ahmet Dursun
Ümit Karan
Serhat Akın
İlhan Mansiz
Taner Özdeş
Derya Buyukuncu
Hasan Yalnizoglu
Doğuş
Alp Kırsan
Cengiz Coşkun
Akın Saatçi
Çılgın Sedat
Müge Boz
Merve Oflaz
Başak Özer
Taçmin Tümer
Özge Ulusoy
Ece Begüm Yücetan
Almeda Abazi
Merve Buyuksarac
Larissa Gecemer
Duygu Cetinkaya
Fatmagül Faki
Merve Aydın
Serenat Aktaş
Sahra Işık
Berna Canbeldek
Müge Uzel
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı
Gizem Memiç
Damla Can
Sema Aydemir
Sabriye Şengül
Tuğçe Melis Demir
Berna Keklikler
Elif Sadoglu
Yağmur Banda
Birsen Bekgoz
Funda Alkayiş
Elif Gören
Aycan Yanac
Nisa Bölükbaşı
Evrim Keklik
Gizem Birdan
Meryem Kasap
Sude Burcu
Öykü Çelik
Merve Aydın
Melis Sezer
Sancakay
Aleyna Kalaycioglu
Ayşe Yüksel
Seda Ocak
Katerina Dalaka
Ben de yazarkenOkurken yoruldum 🙈
Tek tek yazdımBir kaçı hariç tam All Star'lık liste ama bunların hali hazırda işleri vardır vs. olmaz ama bir kaç isim bir şekilde ikna edilmeliydi bu sezon için.
Bu arada okurken yoruldum, umarım tek tek yazmamışsındır. 😱
Sende sağlam Survivorcılardan çıktın 😁Ben de yazarken
------
Tek tek yazdım
Çoğu ismi ezbere biliyorum da vikipedi çok yardımcı oldu yazarkenSende sağlam Survivorcılardan çıktın 😁
Bu arada Berna Canbeldek yazınca bu çıktı karşıma direk ve bugün paylaşılmış. İlk defa izledim kendisini. 😱Ben de yazarken
------
Tek tek yazdım
Kadın Survivorlarin da en iyilerini yazdım ya sadece güzelleri yazmadımBu arada Berna Canbeldek yazınca bu çıktı karşıma direk ve bugün paylaşılmış. İlk defa izledim kendisini. 😱
Berna çok hızlıydı 2 all stara katıldı ve sakatlık yüzünden elendi 2014'te sahrayı tekmelediği için dsq yediBu arada Berna Canbeldek yazınca bu çıktı karşıma direk ve bugün paylaşılmış. İlk defa izledim kendisini. 😱
Ay asıl Sahra'yı tekmelediği için devam etmeliydi, Sahra hak etmiştir.Berna çok hızlıydı 2 all stara katıldı ve sakatlık yüzünden elendi 2014'te sahrayı tekmelediği için dsq yedi