TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merve %100 oynamıyor zaten. Kendini Survivorin ortalarına saklıyor büyük ihtimalle. Atakanin da böyle yaptığını düşünüyorum. Ama Merve böyle yaparak kendini konseyde yazdırır benden demesi.
Hızının ortalama olduğunu fark ettim de bu açıdan bakmamıştım, geç olmadan aklındakileri gerçekleştirebilse bari. :(

Çizi için iyi sevindiler heee

Bu arada 13 kişi değil mi bunlar abi..Ünlülerin benchin yarısı nerede

Belki zamanında Eser'cim West'in dayanamadığı gibi dayanamaz ve hasret ağır basar gider. :Z
Bu arada Eser West demişken keşke o da gelseydi. :(

maxresdefault.jpg

Hızının ortalama olduğunu fark ettim de bu açıdan bakmamıştım, geç olmadan aklındakileri gerçekleştirebilse bari. :(
Kendi ağzıyla söyledi, %100 umu vermiyorum diye. Yani plan güzel. Sakatlık yaşamamak için de avantaj. Ama dediğim gibi performans açısından diğer kızlara göre düşük giderse potaya gider.

Kendi ağzıyla söyledi, %100 umu vermiyorum diye. Yani plan güzel. Sakatlık yaşamamak için de avantaj. Ama dediğim gibi performans açısından diğer kızlara göre düşük giderse potaya gider.
Ben baştan her şeyi kaçırmışım. :A Şu anda pek sıkıntılı gözükmüyor, umarım zamanı gelince fark edebilir. :bilmem:

Bu arada bence fazla sakatlıklar var hala 1 hafta ve kadronun yarısı bir yerde sakat

Sema, Aycan, Adem, Ogeday, Evrim derken artı olarak Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet'i izleyemiyoruz, biraz sıkıntılı sanki bu sürgün kampı. Yani güzel bir uygulama ama oyunlara etki ediyor.
Bu yönden hiç düşünmemiştim ben ama bugün bayağı belli oldu eksiklikler. Devam etmemesi sanki daha iyi olurdu gibi yada en azından sakatlıkların tamamı bitene kadar.