Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

iletisime yemek eklenince belliydi zaten gönulluler icin. uzun suredir yemedikleri icin böyle bir ayricalik verildi

Yattaraya çok üzüldüm
en içten ağlayan.
Nagi sen ne ağlıyon? Kızını görmeye devam etmicek mi bu?

serkan a bak ya gülerek izliyorum 😀

izliyorum aga da bu tepki fazla geldi ; neyse ki aklı başında bir semih var böyle ağlayan zırlayaları pek sevmiyorum kaç oyundur ünlüler kazanıyor normal yani bu kadar çözülme iyi değil
Sen dSemih gibi duygusuz çıktın))) 2aydir ailelerini gömuyor bırak üzülsuler (geçen seferde aile ödülünü alamadılar )bir de fark yediler onunda etkisi var

Eve yeni geldim TV'yi açtım Serkay ağlıyordu geri kapadım

@beyazsoy yok aslinda o konuda demiyorum o konuda da abartiyorsun bazen her zaman gömüyor falan ama bugünlerde sanki bir serkaya yakin gibi duruyorsun
bin takla atmasina gerek yok hicbir sey yapmadan sampiyon olacak bu dediklerini haziran sonunda sana hatirlatirim az önce de zaten serkay ailesiyle konusurken onlara haziranda görüsürüz dedi acun ona da söylemis belli o yüzden rahat takiliyor

Sen dSemih gibi duygusuz çıktın))) 2aydir ailelerini gömuyor bırak üzülsuler (geçen seferde aile ödülünü alamadılar )bir de fark yediler onunda etkisi var
aga bilmiyom bana bu tip şeyler itici geliyor hadi kadınlar neyse ağlamaya müsaitler zaten de erkeklerin ağlaması falan bana itici geliyor irite oluyorum semih i yine takdir ettim

Önemli olan kızı değil mi? İletişimin değeri telefona dokunmak değil
en azından benım için
Ödül bu aile ile mesajlaşma acun nagi icin değiştirip naginin evine gidip coccugunun görüntüsünü mi çekecek sürekli.

Aynen yaa haziran ayını ne zaman hesapladı? Biz bile temmuz derken

Yahu atakan ezgi siz iletisim ödülünde geçen sefer sevinmediniz mi efe can da artık biz de sevinecegiz demediler mi.. Neyin bu havası.

Ödül bu aile ile mesajlaşma acun nagi icin değiştirip naginin evine gidip coccugunun görüntüsünü mi çekecek sürekli.
Evine ne gitsin be
teknolojı ilerledi. 4k video çeken telefonlar var, internetten yollayabilşyorsun o videoları
hayır aileyle mesajlaşmak mı daha çok koyar insana yoksa kıznı görememek ondan haber alamamak mı?

aga bilmiyom bana bu tip şeyler itici geliyor hadi kadınlar neyse ağlamaya müsaitler zaten de erkeklerin ağlaması falan bana itici geliyor irite oluyorum semih i yine takdir ettim
Semih ne yapsa takdir ediyorsunuz zaten))) aile bu yahuu babam animi yurda gosturdu diye hüngür mungur ağlamıştı. Duygusu olan ağlar erkek kadın fark etmez

Atakanin Kıbrısa gideceğini herkes biliyor adamın performansı ortada

Serkay ve yandaşları diye selfie çekmişler
o son görüntüde bile subliminal mesaj