efe nasıl hazmetti Semihi bi rövanşını alın laaa korkaklar bayaIboda korktu semihden korkaklar
Biri öyle yazmıştı baktım kurnaz silmiş)))@beyazsoy tüyo gönüllüler kazanacak diyor ünlüleri nerden cıkardin
Daha ilk turda yattarayi alalim o yapamaz dediler ve semihten korktular. Zaten onlardan birini semih secti. Takimindayken begenmezlerdi simdide kaciyorlar.efe nasıl hazmetti Semihi bi rövanşını alın laaa korkaklar baya
Sorun degil. Semih acliga dayankli. Digerleri gibi zirlamiyor ve onlar semihten korktular ve semihe yenilmek semihe yetmistirtiyo gelmisti hanı ünlüler kazanıyordu.. Semih hiç mi yemek yiyemiyecek ya)))
Tiyo gönüllüler kazanıyordu. Yarın unluler kazanıyormuş, güç oyunuymuş şu minderde birbirlerini ittikleri oyunmuş. Semihi çok ezicekler gülsem mi üzülsem mi bilemedimtiyo gelmisti hanı ünlüler kazanıyordu.. Semih hiç mi yemek yiyemiyecek ya)))
Neyse bakalım ne çıkacak@beyazsoy ben @Forumdash in yazdigini gördüm o da gönüllüler kazanacak yazmis yani
Nerden bakiliyor ? Benim baktigim sayfa kapanmisTiyo gönüllüler kazanıyordu. Yarın unluler kazanıyormuş, güç oyunuymuş şu minderde birbirlerini ittikleri oyunmuş. Semihi çok ezicekler gülsem mi üzülsem mi bilemedim