Dün @Forumdash paylaşmıştı ama burda üçlü kompinasyon var)))
Zaten o eski Turabi değil biraz değişmiş
Hep aynı turabiydi de sen gerçekleri görmek istemiyordun şimdi olduğu gibi
Aha haha ahaha
Son düzenleme:
Zaten o eski Turabi değil biraz değişmiş
Ben gerçekleri şimdi görüyorum merak etme
Dün @Forumdash paylaşmıştı ama burda üçlü kompinasyon var)))
Hep aynı turabiydi de sen gerçekleri görmek istemiyordun şimdi olduğu gibi
Aha haha ahaha
Sen de kabul ettin gerçekleri şimdi görmüyorsun demek ilerde göreceksin)))Ben gerçekleri şimdi görüyorum merak etme
Ben eğlencesine izliyorum bazıları gibi Nihalin instagram adreslerini falan takip etmiyorum)))Sen de kabul ettin gerçekleri şimdi görmüyorsun demek ilerde göreceksin)))
Ben eğlencesine izliyorum bazıları gibi Nihalin instagram adreslerini falan takip etmiyorum)))
Turabinin hep o şeyi kalkikti zaten bu yüzden ilk başlarda ondan birinci olmadı sonra akillandi mütevazı olmaya Çalisti tekrar birinci olunca iyice kalktı)))@Maskeli Fedai simdi beni illa niye eski konulara cekmeye calisiyorsun ben turabinin önde gelerek de geride kalarak da kazandigi oyunlari gayet iyi biliyorum sonuc olarak acun turabiye yardim etti niye kabul etmiyorsun alinti yaptigin mesajda da yazdim bazi oyun sonlarini toplamis ve onlardan bir parkur yapmis böyl bir sey olabilir mi ya ve turabi bu sekilde istatistikerde birinci oldu ve bu oyunlarda hilmicem turabiye bilerek kaybettigi icin birinciligi kaybetti final oyunun da ilk kismi begüme göreydi ikinci kismi merveye göreydi ve son kismi ayni zamanda en önemli kismi turabi ve hilmiceme göreydi ikisi de kazanabilirdi turabi kazandi acun belki son finalde turabiye kazandirtmak istememis olabilir ama finale cikmasina baya yardimci oldu son finalde de mervenin babasi sacmalayinca turabi kazandi bu kadar basit
@beyazsoy dedigim gibi turabinin biraz g*t u kalkmis iste