Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

Ooo yarin ki oyun baya güzel bende diyordum nerde kaldi bu oyun normalde daha erken oynanirdi ama bu sene biraz gecikti gönüllülere daha yakin bir oyun gibi duruyor ama bakalim ne olacak :D
Ünlülere bakan bir ödül ünlülulerin kızları dağıtır karşıyı. Atakan da dağıtır. Beste 3 ünlüler daha avantajli

Ooo yarin ki oyun baya güzel bende diyordum nerde kaldi bu oyun normalde daha erken oynanirdi ama bu sene biraz gecikti gönüllülere daha yakin bir oyun gibi duruyor ama bakalim ne olacak :D
Ünlüler kazanıyor:Z
Diskalifiye(dayak) olayından sonra Semihi bide bu oyunla ezicekler:( efe üstüne düşmüş zaten yazık:F

Bak bu da bir komplo :F gazı iyice cek @eskici birazdan ucucaz..
Ben de diyorum sms de 1.cıkacak bunhafta diye bu hafta cok övüldü diye. Neden dediklerimiz cıktı/cıkacağı için mi gaz vermiş oluyorum(b)
Zaten serkay ikinciydi kerimoğlunu Semih satarsa eee daha kim birinci olsun ben memicin ikinci yada üçüncü bekliyorum

@beyazsoy bilmiyorum ünlülerde kazanabilir yani nagihan herkesi yener tugba da yener atakanda ibrahim haric digerlerini yener ama yunus semih ve yattara ne yapar bilemem :F
@Forumdash yine tüyo mu aldin :F aynen semihe baya yükleniyorlar gibi baya siddetli geciyor gibi onlarin oyunu efecan zaten üstüne yatmis :F

@beyazsoy bilmiyorum ünlülerde kazanabilir yani nagihan herkesi yener tugba da yener atakanda ibrahim haric digerlerini yener ama yunus semih ve yattara ne yapar bilemem :F
@Forumdash yine tüyo mu aldin :F aynen semihe baya yükleniyorlar gibi baya siddetli geciyor gibi onlarin oyunu efecan zaten üstüne yatmis :F
Efeye bi gecirse Semih :F :Z

Zaten serkay ikinciydi kerimoğlunu Semih satarsa eee daha kim birinci olsun ben memicin ikinci yada üçüncü bekliyorum
Ee daha az önceye kadar kerimoğlu olur diyordun:F fragmanı gördün serkan zaten ikinci oluyorduya geçiş yap:F kabul et serkanı öne cıkarma operasyonu yapıldı bizde izledik, sayende uzun uzun tartiştik:F

@beyazsoy tabiki de acun istedi turabiyi sampiyon yapmayi bunu görmediysen yuh derim sana adam kac kere siddet uyguladi hicbirinde diskalifite etmedi finale dogru hep onun iyi oldugu oyunlari koydu ve onu hic sms e cikmadan direk finale cikardi finalde de zaten merveye karsi kazanmasi zor olmadi merve nin babasinin konusmalari da onun ekmegine yag sürdü :F

Evet minder oyunu olacak demeseydi yazmadım ama adamlar oyunu da yazmiş:A

Efecan semihin üstüne düşüyor yahuu Semih güçsüz olduğu için düşüyor diğerleri de semihe takılıyor.. Semih madur evet hep Semih madur))))

Acun Serkayi cok öne cikarmaya calisiyor net akrabalarmi acaba uzaktan onu digerlerinden ayırıyor :F :F