Yahu onlar illa bir telefonla görüşüyordur burada hiç bilgi yok üstelik göreceğini umum görüşmeme var bir de .ağlamak zırlamak bunlar için konuşuyorum boş iş bunlar ağlayacağına oyunu kazansalardı oyun bitmiş ağlamanın kime ne faydası var ne yani 2 ay olmuş sanki seneler olmuş ; insanlar ama imkansızlıktan ama parasızlıktan ama zaman bulamamaktan ailelerini 1 yıl 2 yıl daha fazla görmeyen insanlar biliyorum bunlar hem koşarak oraya gidecekler hem para alacak hem şöhret olacaklar sonra da burda timsah göz yaşları dökecekler bana samimi gelmediği gibi lüzümsuz olarak görüyorum
Hahaha aga bugün formundasın Yarın 46 konusunda da bekliyorum bu komiklikleri şakaları
orada diziyi zor takip ediyoz aga mesaj yazmak bile bir olayHahaha aga bugün formundasın Yarın 46 konusunda da bekliyorum bu komiklikleri şakaları
Montajin bir yönetmeni vardır 5-10 kişi de alt kadro büyüuk kısmı oyunları kuran yemek ulaşım vsdir.462 kişinin Kaçı montaj ekibi acaba @beyazsoy (geçen tartişiyorduk)
Bir ara @Forumdash damlayı birinci yapacaktı acun diyordu şimdi sen serkayla kafayı Bozdun))) bakalım başka kimler iddiada bulunacak))) finale atakan ve Semih kalacak boşuna uğraşmayın)))@Forumdash acun bu eline gecen her firsatta över onu
Damlayla daha güzel diyaloğu var efecan ile daha iyiydi hatta Kerim oğlu ile bile diyalog kurdu yahuuAyyyy ne semaptikti acunla serkayın dialogu qalp qalp
Damla sahalara dönsün hele bir panoroma da hala kız birinci olsun deniyorBir ara @Forumdash damlayı birinci yapacaktı acun diyordu şimdi sen serkayla kafayı Bozdun))) bakalım başka kimler iddiada bulunacak))) finale atakan ve Semih kalacak boşuna uğraşmayın)))