Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

Serkay gururumuz, inşallah kazanır. :A

Metini dalga geçirmek için mi çağırmışlar töbe ya :F

Serkay özür diledi, ne kadar da efendi bir çocuk :bhr:

Yarışma çok eğlenceli :A Acun gergin ortamı yumuşatmaya çalışıyor :A Aha kelebek Aydın geldi :D

ağlamak zırlamak bunlar için konuşuyorum boş iş bunlar ağlayacağına oyunu kazansalardı oyun bitmiş ağlamanın kime ne faydası var ne yani 2 ay olmuş sanki seneler olmuş ; insanlar ama imkansızlıktan ama parasızlıktan ama zaman bulamamaktan ailelerini 1 yıl 2 yıl daha fazla görmeyen insanlar biliyorum bunlar hem koşarak oraya gidecekler hem para alacak hem şöhret olacaklar sonra da burda timsah göz yaşları dökecekler bana samimi gelmediği gibi lüzümsuz olarak görüyorum
Yahu onlar illa bir telefonla görüşüyordur burada hiç bilgi yok üstelik göreceğini umum görüşmeme var bir de .

Ayyyy ne semaptikti acunla serkayın dialogu:bhr::bhr: qalp qalp
giphy.gif

@beyazsoy cünkü sen acunun oyunlarini hesaba katmadan konusuyorsun adamin hic seveni yok sampiyon olamaz diyorsun normal sartlarda zaten olamaz sonucta bu yarismada sms le birisi birinci oluyor o yüzden seveni olmayan birisi birinci olamaz ama acun ne yapip edip sampiyon yapacak serkayi gercekleri gör artik :F yani kisacasi bende sampiyon olacak diyorum var misin iddiaya :F