Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

Semih ne yapsa takdir ediyorsunuz zaten))) aile bu yahuu babam animi yurda gosturdu diye hüngür mungur ağlamıştı. Duygusu olan ağlar erkek kadın fark etmez
yanlış bakış açısı her insan bir değildir verdiği tepki başkadır ben ağlamam bu duygusuz olduğum anlamına gelmez

Evine ne gitsin be:F teknolojı ilerledi. 4k video çeken telefonlar var, internetten yollayabilşyorsun o videoları:F hayır aileyle mesajlaşmak mı daha çok koyar insana yoksa kıznı görememek ondan haber alamamak mı?
O zaman herkes ödülü değiştirir biz de görüntü istiyoruz diyecek.. Bu ödül de ilerde verilecek canlı görüşme bip ile

@beyazsoy atakan ne alaka atakan zaten kibrisa gider ama kazanamaz :D serkay ailesine haziranda görüsürüz dedi yani o da kibrisa gidecek ve kazanacak yani sampiyon serkay :F

yanlış bakış açısı her insan bir değildir verdiği tepki başkadır ben ağlamaama bu duygusuz olduğum anlamına gelmez
Ağlama isteğin belirtisidir ben bu ödülü yanı görüşmeyi çok istiyorum demektir.. Çocuklar niye ağlar istediğini yaptırmak icin. Sen ailenle görüşmeyi çok ister elde edemezsen ağlarsin bu her insan için geçerli. Duygu ile amaç bir bütündür. Semih nasıl yarışmalarda hırslanıyor bu amacın yüksek olduğunu gösteriyor. Duygu her insanda vardır ama insan için ne önemli ona göre duygu ortaya çıkar

Herkes (ben bile) bunu diye diye cocugun şampiyonlugunu engelledik elbirliğiyle:F şimdi serkaya yuklendi acun gizliden :F
Adamın performasi ortada ilk hafta dışında aşırı hatası da olmadı Kıbrısa gider ama semihin karşına geçerse Semih açık ara alır Semih atakan olursa atakan alır

Ağlama isteğin belirtisidir ben bu ödülü yanı görüşmeyi çok istiyorum demektir.. Çocuklar niye ağlar istediğini yaptırmak icin. Sen ailenle görüşmeyi çok ister elde edemezsen ağlarsin bu her insan için geçerli. Duygu ile amaç bir bütündür. Semih nasıl yarışmalarda hırslanıyor bu amacın yüksek olduğunu gösteriyor. Duygu her insanda vardır ama insan için ne önemli ona göre duygu ortaya çıkar
ağlamak zırlamak bunlar için konuşuyorum boş iş bunlar ağlayacağına oyunu kazansalardı oyun bitmiş ağlamanın kime ne faydası var ne yani 2 ay olmuş sanki seneler olmuş ; insanlar ama imkansızlıktan ama parasızlıktan ama zaman bulamamaktan ailelerini 1 yıl 2 yıl daha fazla görmeyen insanlar biliyorum bunlar hem koşarak oraya gidecekler hem para alacak hem şöhret olacaklar sonra da burda timsah göz yaşları dökecekler bana samimi gelmediği gibi lüzümsuz olarak görüyorum