Lost diye hesap var kısmetse olurun ifşalarını daha cok yayınlıyor.Nerden bakiliyor ? Benim baktigim sayfa kapanmis
Lost diye hesap var kısmetse olurun ifşalarını daha cok yayınlıyor.Nerden bakiliyor ? Benim baktigim sayfa kapanmis
Ahahaha al işte yine atakan vs serkay hem de final hem de acunun abartılı konuşmalarıylaNeyse bakalım ne çıkacak
Minderse kızlar ünlülerden hepsini alır erkeklerden bir atakan alır tahminen 10-9 maç biter ünlülere lehine ama belli olmazTiyo gönüllüler kazanıyordu. Yarın unluler kazanıyormuş, güç oyunuymuş şu minderde birbirlerini ittikleri oyunmuş. Semihi çok ezicekler gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Twitterimi diyorsun. Benim o yokLost diye hesap var kısmetse olurun ifşalarını daha cok yayınlıyor.
Serkay gömüyor her zamanki gibi)))Ahahaha al işte yine atakan vs serkay hem de final hem de acunun abartılı konuşmalarıyla
Neyseki finale doğru atakan gömecek inş. Bugunler haftaya unutulur tabi acunla hala emir almaya devam etmezseSerkay görmüyor her zamanki gibi)))
Yok instagramda var bi tane hesap.Twitterimi diyorsun. Benim o yok
Emir alsa yarınki oyunları vermesi lazım ama yarınki oyunlarda 3de hatta 4de 4yapacak amir bitiyor mu haftaya))). Bu kez atakan kazanınca serkayi on plana çıkarıyorcular ne diyecek)))Acun ne inledi beee Serkay diye
Neyseki finale doğru atakan gömecek inş. Bugunler haftaya unutulur tabi acunla hala emir almaya devam etmezse
Ben iyiyim ama gönüller kötü imajı vermek)))Yok instagramda var bi tane hesap.
Ben şok ben iptal Semih ve teselli vermek ütopyada 9 ay bile izledim kımseye bir teselli sözü olmazdı onu huznuyle sessizce bırakırdı sonra teselli ederdi
Aile ödülünün kaybettilernolmuş bunlara niye ağlıyorlar
Hiç samimi değil, kavga etse savunurdum ama şu hali çok itici geldiBen iyiyim ama gönüller kötü imajı vermek)))
izliyorum aga da bu tepki fazla geldi ; neyse ki aklı başında bir semih var böyle ağlayan zırlayaları pek sevmiyorum kaç oyundur ünlüler kazanıyor normal yani bu kadar çözülme iyi değilAile ödülünün kaybettiler