Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

@beyazsoy ben kimseyle kafayi bozmam gercekler bunlar her firsatta serkayi parlatmaya calistigini görüyoruz be sampiyon yaptigini da görecegiz benim dediklerim cikar bunu unutma :F

@beyazsoy cünkü sen acunun oyunlarini hesaba katmadan konusuyorsun adamin hic seveni yok sampiyon olamaz diyorsun normal sartlarda zaten olamaz sonucta bu yarismada sms le birisi birinci oluyor o yüzden seveni olmayan birisi birinci olamaz ama acun ne yapip edip sampiyon yapacak serkayi gercekleri gör artik :F yani kisacasi bende sampiyon olacak diyorum var misin iddiaya :F
herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))

@beyazsoy ben gazla calismam gördüklerimi söylerim hep ve de cikar :F zaten @Forumdash da artik acunun serkayi sampiyon yapacagini düsünüyor o da benden :F

@beyazsoy ben kimseyle kafayi bozmam gercekler bunlar her firsatta serkayi parlatmaya calistigini görüyoruz be sampiyon yaptigini da görecegiz benim dediklerim cikar bunu unutma :F
Sen de unutma sonra karar değiştirme))) survivor tarihinde bu kadar toplumdan uzak biri şampiyon olmuş mu ya

Damlayla daha güzel diyaloğu var efecan ile daha iyiydi hatta Kerim oğlu ile bile diyalog kurdu yahuu
Gifi görmedin mi? (b)

Fragmanda kerimoğlu ile semihin arası açılıyor gibi:F kerimoğlu hemen "hepsi mi" diyor:F kım kımı kullanıyordum hep:F
Serkay bu hafta 1.olur artık bu olaydan sonra kerimoğluna sms filan gelmez :A

Ooo yarin ki oyun baya güzel bende diyordum nerde kaldi bu oyun normalde daha erken oynanirdi ama bu sene biraz gecikti gönüllülere daha yakin bir oyun gibi duruyor ama bakalim ne olacak :D

herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))
Bak bu da bir komplo :F gazı iyice cek @eskici birazdan ucucaz..
Ben de diyorum sms de 1.cıkacak bunhafta diye bu hafta cok övüldü diye. Neden dediklerimiz cıktı/cıkacağı için mi gaz vermiş oluyorum(b)

Survivor'ın en elektiriği yüksek oyunu :A Bakalım yarın neler olacak :) G.Kerimoğlu'nun gereksiz çıkışı kendine yarardan çok zarar getirir zira Semihin fanları dün "rahat olun G.k. birinci olacak" diye atıp tutuyordu. :A

@beyazsoy turabiyi övme simdi bana burda :F dogru diyorsun ama turabi serkaydan daha iyidir ama serkayda sampiyon olur sonucta acun istiyor bunu halkin ne istediginin önemi yok onun gözünde :F