Acun tiyo vermiştir))) diğer kişiler tam sayı tutturdu onları niye ovmuyorsunuzsemih e bak ba adamda ne göz var kantarda tarttı sanki 131,5 dedi 131 kiloymuş @beyazsoy
Acun tiyo vermiştir))) diğer kişiler tam sayı tutturdu onları niye ovmuyorsunuzsemih e bak ba adamda ne göz var kantarda tarttı sanki 131,5 dedi 131 kiloymuş @beyazsoy
herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))@beyazsoy cünkü sen acunun oyunlarini hesaba katmadan konusuyorsun adamin hic seveni yok sampiyon olamaz diyorsun normal sartlarda zaten olamaz sonucta bu yarismada sms le birisi birinci oluyor o yüzden seveni olmayan birisi birinci olamaz ama acun ne yapip edip sampiyon yapacak serkayi gercekleri gör artik yani kisacasi bende sampiyon olacak diyorum var misin iddiaya
onlarıda sen öv aga zaten semih in karşısında kim varsa övüyon oda var da neyse birde yarışmada ben tarafsızım diyon ya ben orada kopuyomAcun tiyo vermiştir))) diğer kişiler tam sayı tutturdu onları niye ovmuyorsunuz
Atakani gomeni oviyorum genelde semihte atakana sürekli yeniliyor ben ne yapayim)))onlarıda sen öv aga zaten semih in karşısında kim varsa övüyon oda var da neyse birde yarışmada ben tarafsızım diyon ya ben orada kopuyom
Sen de unutma sonra karar değiştirme))) survivor tarihinde bu kadar toplumdan uzak biri şampiyon olmuş mu ya@beyazsoy ben kimseyle kafayi bozmam gercekler bunlar her firsatta serkayi parlatmaya calistigini görüyoruz be sampiyon yaptigini da görecegiz benim dediklerim cikar bunu unutma
bu beni destekleyen bir beyanat 😀Atakani gomeni oviyorum genelde semihte atakana sürekli yeniliyor ben ne yapayim)))
Tam tersi.. Semih ailesi bile uzulmuyor neyine oveyin yahuubu beni destekleyen bir beyanat 😀
Gifi görmedin mi?Damlayla daha güzel diyaloğu var efecan ile daha iyiydi hatta Kerim oğlu ile bile diyalog kurdu yahuu
Turabai toplumsal değerleri iyi bilen biri finalde ne kadar Efendiydi. Mutavezi olmasını bilen biri.. Türk toplumda nimete saygısızlık olmaz en büyük değer budur serkay bundan bile bu haber@beyazsoy evet oldu iki senedir turabi sampiyon oluyor daha be olsun
Semih çark eder)))Gifi görmedin mi?
Fragmanda kerimoğlu ile semihin arası açılıyor gibi kerimoğlu hemen "hepsi mi" diyor kım kımı kullanıyordum hep
Serkay bu hafta 1.olur artık bu olaydan sonra kerimoğluna sms filan gelmez
Bak bu da bir komplo gazı iyice cek @eskici birazdan ucucaz..herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))