Aha aha taraf tutmuyorum yahuu kaç kez yazdım.. kazananın hakkını veririz atakani yenmek önemli bir olay yazacağız tabi@beyazsoy sende var ya gördü acun serkayi sampiyon yapacak hemen onu tutmaya baslamissin![]()
Ailesiyle mesajlaşma kızıyla nasıl mesajlasacak)))Yattaraya çok üzüldümen içten ağlayan.
Nagi sen ne ağlıyon? Kızını görmeye devam etmicek mi bu?
Sen dSemih gibi duygusuz çıktın))) 2aydir ailelerini gömuyor bırak üzülsuler (geçen seferde aile ödülünü alamadılar )bir de fark yediler onunda etkisi varizliyorum aga da bu tepki fazla geldi ; neyse ki aklı başında bir semih var böyle ağlayan zırlayaları pek sevmiyorum kaç oyundur ünlüler kazanıyor normal yani bu kadar çözülme iyi değil
Tek üzülmeyen o olunca)))Semih herkesi tek tek teselli ediyor.![]()
Önemli olan kızı değil mi? İletişimin değeri telefona dokunmak değilAilesiyle mesajlaşma kızıyla nasıl mesajlasacak)))
aga bilmiyom bana bu tip şeyler itici geliyor hadi kadınlar neyse ağlamaya müsaitler zaten de erkeklerin ağlaması falan bana itici geliyor irite oluyorum semih i yine takdir ettimSen dSemih gibi duygusuz çıktın))) 2aydir ailelerini gömuyor bırak üzülsuler (geçen seferde aile ödülünü alamadılar )bir de fark yediler onunda etkisi var
Ödül bu aile ile mesajlaşma acun nagi icin değiştirip naginin evine gidip coccugunun görüntüsünü mi çekecek sürekli.Önemli olan kızı değil mi? İletişimin değeri telefona dokunmak değilen azından benım için
![]()
Aynen yaa haziran ayını ne zaman hesapladı? Biz bile temmuz derken@beyazsoy yok aslinda o konuda demiyorum o konuda da abartiyorsun bazen her zaman gömüyor falan ama bugünlerde sanki bir serkaya yakin gibi duruyorsunbin takla atmasina gerek yok hicbir sey yapmadan sampiyon olacak bu dediklerini haziran sonunda sana hatirlatirim az önce de zaten serkay ailesiyle konusurken onlara haziranda görüsürüz dedi acun ona da söylemis belli o yüzden rahat takiliyor
![]()
Evine ne gitsin beÖdül bu aile ile mesajlaşma acun nagi icin değiştirip naginin evine gidip coccugunun görüntüsünü mi çekecek sürekli.
Semih ne yapsa takdir ediyorsunuz zaten))) aile bu yahuu babam animi yurda gosturdu diye hüngür mungur ağlamıştı. Duygusu olan ağlar erkek kadın fark etmezaga bilmiyom bana bu tip şeyler itici geliyor hadi kadınlar neyse ağlamaya müsaitler zaten de erkeklerin ağlaması falan bana itici geliyor irite oluyorum semih i yine takdir ettim
Atakanin Kıbrısa gideceğini herkes biliyor adamın performansı ortada@beyazsoy yok aslinda o konuda demiyorum o konuda da abartiyorsun bazen her zaman gömüyor falan ama bugünlerde sanki bir serkaya yakin gibi duruyorsunbin takla atmasina gerek yok hicbir sey yapmadan sampiyon olacak bu dediklerini haziran sonunda sana hatirlatirim az önce de zaten serkay ailesiyle konusurken onlara haziranda görüsürüz dedi acun ona da söylemis belli o yüzden rahat takiliyor
![]()