- Reaksiyon puanı
- 59,829
- Puanı
- 1,060
1 kere falan kullanmış olabilirim işin gücün olayları abartmak zaten.bana bile kaç kere kullandın:
Şey @Maskeli Fedai bu melun sana gül gül öldük lafını kullandı mı hiç.![]()
1 kere falan kullanmış olabilirim işin gücün olayları abartmak zaten.bana bile kaç kere kullandın:
Şey @Maskeli Fedai bu melun sana gül gül öldük lafını kullandı mı hiç.![]()
1 kere falan kullanmış olabilirim işin gücün olayları abartmak zaten.![]()
ne gül gül müşKullandığını kabul ettiğine göre araştırmayayım.Kabul ettiğine göre etkilemiş Turabi seni.
![]()
ne gül gül müşsabahtan beri kullandın kullanmadın tartışması
![]()
![]()
Bulamazsın ki zaten anca boş boş konuşup iftira atıyorsun.Kullandığını kabul ettiğine göre araştırmayayım.Kabul ettiğine göre etkilemiş Turabi seni.
![]()
Bulamazsın ki zaten anca boş boş konuşup iftira atıyorsun.Gördük caps olayında.
![]()
Üşendim demiyorsun da.Buluruma am kabulettin gerek yok senin için ğraşmaya.![]()
Üşendim demiyorsun da.![]()
Yapmış olabilirim dedim yaptım demedim.Mecbur üşenicem ama kabul ettiğin mesaj üstte.![]()
Yapmış olabilirim dedim yaptım demedim.![]()
Biz ne [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] ciler gördük gül gül öldük.![]()
Yoo hiç yapmadım demedim ama yaptım da demedim ne yapacan şimdi?Az öncede yapmadım diyordun yani dönüşler dönüşler.![]()
Sen birkaç kere yaptın diyordun 1 tane mi bulabildin?
işte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleStriptizi kadınlar yapmıyor sadece erkeklerde kadınlara görsel show için yapabiliyor bunda ne var.Ayrıca Dans eden biri çokta hirbo biri değil.(Bully'e gönderme.
)
Seni melun.😡
Hoşgeldin aga.işte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleayrıca geldum @Maskeli Fedai melunu kork benden. @Bully aga geldim merak etme
bu sms sonuçları muhabbeti ne anlamadım
Aha yine geldi bu melun .ssişte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleayrıca geldum @Maskeli Fedai melunu kork benden. @Bully aga geldim merak etme
Aha yine geldi bu melun .ss
Neyse geleceği varsa göreceğide varBiraz sinirin bozulsun yeni bölüm öncesi.
![]()
Turabi mi adam değil ?işte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleayrıca geldum @Maskeli Fedai melunu kork benden. @Bully aga geldim merak etme
Siz tartışın biraz özlemişsinizdir.Neyse geleceği varsa göreceğide var![]()
hoşbulduk aga. aynen aga şaşırdım bende dedim bu nasıl sıralama acun melunu bu kadarını da mı yaptı dedim bir anHoşgeldin aga.Yok aga arkadaş şakasına paylaşmış onu öyle bir şey yok Tolga nasıl geçsin Gökhan'ı yani
![]()
geldim melum kaçAha yine geldi bu melun .ss
Ben kaçmam Turabiciler kaçmaz babahoşbulduk aga. aynen aga şaşırdım bende dedim bu nasıl sıralama acun melunu bu kadarını da mı yaptı dedim bir an
geldim melum kaç![]()
Misafir gelecek gibiSiz tartışın biraz özlemişsinizdir.![]()