- Reaksiyon puanı
- 59,829
- Puanı
- 1,060
Gelir inşallah seni iyi sinir ediyor.Aman gelmesin bugün![]()
Hahahaha hiç güleceğim yoktu.caps yapTURABİ CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
yaz
![]()
Gelir inşallah seni iyi sinir ediyor.Aman gelmesin bugün![]()
Hahahaha hiç güleceğim yoktu.caps yapTURABİ CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
yaz
![]()
GÖKHAN KESERSE TURABİ GÖMER ! TURABİ GÖMERSE YİĞİT DİKERGelir inşallah seni iyi sinir ediyor.
Hahahaha hiç güleceğim yoktu.![]()
Boş laflara karnımız tok Gökhan Keser kaç haftadır alayını ezip geçiyor gören görüyor.GÖKHAN KESERSE TURABİ GÖMER ! TURABİ GÖMERSE YİĞİT DİKER![]()
![]()
Evet beni sinir ediyor gelmesin bugünGelir inşallah seni iyi sinir ediyor.
Hahahaha hiç güleceğim yoktu.![]()
Yiğit Gökhanı DİKERBoş laflara karnımız tok Gökhan Keser kaç haftadır alayını ezip geçiyor gören görüyor.![]()
@eskici nerdesin aga ya gel de az sinir et şu melunuEvet beni sinir ediyor gelmesin bugün![]()
Gökhan Yiğit'i 23 kez yenmiş 18 kez kaybetmiş.Yiğit Gökhanı DİKER![]()
4 oyunda nazar boncuğu olsun kadro
Helal !!Kimse kimseyi dış görünüşüyle ve ya mesleği ile yargılayamaz. O nasıl mutluysa öyle yaşamalı. Dans etmeyi seviyor edebilir ne yaptigi bizi ilgilendirmez şimdi geçmişini silmesi ve karakterini oturturtması lazım görüyoruz ki Turabi gayet de karakterli bir insan.. Şimdiye bak geçmişi boşver 🙂
Neyse ben Yiğit'i seviyorum benim derdim Turabi ile.4 oyunda nazar boncuğu olsun kadro![]()
Turabiyi çekemedikleri için ancak bu yolu bahane edip saldırıyorlar.Kimse kimseyi dış görünüşüyle ve ya mesleği ile yargılayamaz. O nasıl mutluysa öyle yaşamalı. Dans etmeyi seviyor edebilir ne yaptigi bizi ilgilendirmez şimdi geçmişini silmesi ve karakterini oturturtması lazım görüyoruz ki Turabi gayet de karakterli bir insan.. Şimdiye bak geçmişi boşver 🙂
Gelme @eskici
TURABİ çok samimi ya adam iyide güçlüdeNeyse ben Yiğit'i seviyorum benim derdim Turabi ile.![]()
Abartma şu melunu ya ikiyüzlü soytarının teki kendisi.TURABİ çok samimi ya adam iyide güçlüdekalmalı
Zaten BİRİNCİ TURABİ !!
#AdımAdımFinaleTURABİ![]()
😎 Teşekkürler 🙂4 oyunda nazar boncuğu olsun kadro
Helal !!
İki yüzlü?? AKINI çok severim ama en sinsi oymuşAbartma şu melunu ya ikiyüzlü soytarının teki kendisi.![]()
Yalan dolan o anketler.İki yüzlü?? AKINI çok severim ama en sinsi oymuşAnket yapılmış AKIN SİNSİ Mİ DEĞİLMİ? %91 SİNSİ
Buda bir gerçek
![]()
Büyük baş diyodu yaYalan dolan o anketler.Turabi'nin Akın'ın arkasından konuştuğu lafları görmedin herhalde. İnsanların yüzüne gülüp arkasından konuşmayı baya alışkanlık haline getirdi.
İlk hafta, yavş*k dedi konseyde, sonra akrep, yılan falan dedi. Diğer konseylerde de baya laf etti.Büyük baş diyodu ya![]()
Çekemiyenler için ve bazı cahil düşünceler için yazdım 🙂 ki Turabi SMS`i ile onlara en iyi cevabı verecektir 😎Çok doğru birşeye değindin![]()