Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle ya
İnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai
Adama bak Turabi bu yıl içlerinde en adam gibi adamıBu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle yaİnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai![]()
Hangi hareketine diyosun bunuBu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle yaİnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai![]()
Hehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasınAdama bak Turabi bu yıl içlerinde en adam gibi adamı![]()
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyorHangi hareketine diyosun bunuBende öyle diyodum
![]()
En samimi gelen kişi YİĞİT ve TURABİHehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasın
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyor![]()
Sus senHehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasın
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyor![]()
Başka bir isteğin yoksa ben içeri gidip Vadi seyredcemSus sen![]()
biri çıktı sonundaTurabi'yi niye sevmiyorsunuz anlamadım![]()
Adamsın aga bende TurabiciyimTurabi'yi niye sevmiyorsunuz anlamadım![]()
Süpersin aga ben de takip ediyorum programı pazar ve pazartesi geceleri ama fazla yorum yapmıyorumAdamsın aga bende Turabiciyim![]()
Bu konuya yorum yapmanı bekliyoruzSüpersin aga ben de takip ediyorum programı pazar ve pazartesi geceleri ama fazla yorum yapmıyorum![]()
Tamam aga yapmaya çalışırım başka işlerim çıkmassaBu konuya yorum yapmanı bekliyoruz![]()
O capsi @Eray Güler yaptı meluncum yine saçmalamakta şov yaptın şaşırmadım.Loo fotolu bir caps bile yapmışsın Turabi hayranlığı var sende baya baya.
Akın'dan fazla değildir.![]()
Aman gelmesin bugünO hep en beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Ne yapim?![]()
caps yapO hep en beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Ne yapim?![]()