ELENMESİ İLE SES ÇIKMAYAN YANİ FAZLA ÜZÜLÜLMEMİŞBi ara demiş olabilirim tam hatırlamıyorum.
Anlamadım?
Gidecek inşallah bu hafta.![]()
Yok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.ELENMESİ İLE SES ÇIKMAYAN YANİ FAZLA ÜZÜLÜLMEMİŞ![]()
Survıvor başlamadan baktım heryer AKIN SAATÇİ falanYok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.Arkadaşları ona robot diyormuş zaten.
![]()
Hep Acun'un oyunları bunlar.Survıvor başlamadan baktım heryer AKIN SAATÇİ falanNolduda fanı bu kadar azaldı anlamadım
![]()
Sonucu biliyon zaten tamam anladık.Akşam gömücez
![]()
Belkide yanlıştırSonucu biliyon zaten tamam anladık.![]()
Evet Gökhan'la Tolga hiç beceremiyor öyle şeyleri.Belkide yanlıştırTahmin yaptım
Tutar hep tahminlerim
Oyun atmalı oyunsa orda GÖNÜLLÜLER tamamdır diyeceksn
![]()
Pazartesi 3 oyun oldu bir havalara bakEvet Gökhan'la Tolga hiç beceremiyor öyle şeyleri.Tolga'nın zaten becerdiği pek bir şey yok.
![]()
Bi ara demiş olabilirim tam hatırlamıyorum.
Anlamadım?
Gidecek inşallah bu hafta.![]()
Ve 9 Bin'i geçmiş sayfa.![]()
Ne zaman demişim?Dedi dedi 'biz ne ünlüler gördük gül gül öldük...' baya etkilenmişsin işte.![]()
Yok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.Arkadaşları ona robot diyormuş zaten.
![]()
Yok o senin yanlış anlaman.En fazla belli ettiği duygu ise Sinsilikti galiba.![]()
Ne zaman demişim?![]()
Yok o senin yanlış anlaman.![]()
He kesin demişimdir her yerde abartmakta üstüne yok zaten neyse.Her yerde demişsin gül gül öldük lafını.Turabi ortaya attı bu lafı sonra popi oldu konuda.
![]()
Bence kim diyorsa yanılıyor.Her yerde demişsin gül gül öldük lafını.Turabi ortaya attı bu lafı sonra popi oldu konuda.
😱O kadar kişi sinsi diyor ve yanılıyor öylemi.Forumda senin at gözlüğün dışında sinsi görmeyen yok onu.
![]()
Beyazıt'ın yasını tutuyorum hala.
He kesin demişimdir her yerde abartmakta üstüne yok zaten neyse.![]()
Bence kim diyorsa yanılıyor.Ayrıca Turabi'ye de ikiyüzlü diyen baya çok.
Beyazıt'ın yasını tutuyorum hala.![]()
Gİden gidiyorBence kim diyorsa yanılıyor.Ayrıca Turabi'ye de ikiyüzlü diyen baya çok.
Beyazıt'ın yasını tutuyorum hala.![]()