Simge büyük bir fun club kaybetti. Ama ne yazık ki Simgenin bundan haberi yok. Üzücü.
------
İkimize mutlu bir son yazdım...
Son düzenleme:
Simge büyük bir fun club kaybetti. Ama ne yazık ki Simgenin bundan haberi yok. Üzücü.
Sağlık olsun kavruk ne diyelim.![]()
------
İkimize mutlu bir son yazdım...
Senin yüzünden lan ne diye etiket ediyorsunSağlık olsun kavruk ne diyelim.
Etmesem öğrenmeyecek miydin ?Senin yüzünden lan ne diye etiket ediyorsun
Öğrenmeyecektim tabii kaç senedir bilmiyordumEtmesem öğrenmeyecek miydin ?
Geçmiş olsunBasın açıklması...
2015'ten beri platonik olarak aşık olduğum Simge Sağın ile yolları ayırma kararı aldım. Bu kararımda maalesef aşağıda fotosunu paylaşmış olduğum Süheyl Uygur'a benzeyen tiple zamanında sevgili olmuş olması sebep oldu...
![]()
Icardi'ye yanlamasını bile bir şekilde kabul edebilirim sonuçta karakterini sevmesem de yakışıklı adam ama bu nedir be kardeşim bunu asla kabul etmiyorum...
Simge'ye bu şarkıyla veda ediyorum.
@12.Adam o konuya beni etiketlemese ne güzel haberim olmayacaktı. Bu habere en çok @Dosi şaşırır...
Dostlar sağ olsun...Geçmiş olsun![]()
Bu ne yaBasın açıklması...
2015'ten beri platonik olarak aşık olduğum Simge Sağın ile yolları ayırma kararı aldım. Bu kararımda maalesef aşağıda fotosunu paylaşmış olduğum Süheyl Uygur'a benzeyen tiple zamanında sevgili olmuş olması sebep oldu...
![]()
Icardi'ye yanlamasını bile bir şekilde kabul edebilirim sonuçta karakterini sevmesem de yakışıklı adam ama bu nedir be kardeşim bunu asla kabul etmiyorum...
Simge'ye bu şarkıyla veda ediyorum.
@12.Adam o konuya beni etiketlemese ne güzel haberim olmayacaktı. Bu habere en çok @Dosi şaşırır...
Bazı şeyleri bilmemek mutlulukturÖğrenmeyecektim tabii kaç senedir bilmiyordum
Çok büyük hayal kırıklığı çokBu ne ya
------
Bazı şeyleri bilmemek mutluluktur
Hocam ben aslında şahıs olarak Beşiktaş'ın hesabı takipten çıkıp sebebe de Beşiktaş takip etmiyor beni dedikten sonra bitirmiştim sadece fiziksel olarak hakkını veriyorduk da o kendine hakkını vermemişÇok büyük hayal kırıklığı çok
Benim yüzümden oldu.Hocam ben aslında şahıs olarak Beşiktaş'ın hesabı takipten çıkıp sebebe de Beşiktaş takip etmiyor beni dedikten sonra bitirmiştim sadece fiziksel olarak hakkını veriyorduk da o kendine hakkını vermemiş
Sen yapmadın sonuçta aydınlatan oldunBenim yüzümden oldu.![]()
Kavruğum öyle demiyor ama ikna olmuyor kırıldı bana dkfkfnfncnSen yapmadın sonuçta aydınlatan oldun![]()
gs ve icardi konularında kırgındım ben de ama bu başka bir şeyHocam ben aslında şahıs olarak Beşiktaş'ın hesabı takipten çıkıp sebebe de Beşiktaş takip etmiyor beni dedikten sonra bitirmiştim sadece fiziksel olarak hakkını veriyorduk da o kendine hakkını vermemiş
Emin ol Beşiktaşlı olsaydın sen o laftan sonra bitirirdings ve icardi konularında kırgındım ben de ama bu başka bir şey
Simge'ye gelsin bu şarkı.
Hangi laf la ?Emin ol Beşiktaşlı olsaydın sen o laftan sonra bitirirdin![]()
Yok ama şimdi Beşiktaşlı değilim de gs nefreti bir başka bitirsem yine bitirirdim ama büyük aşklar kolay bitmiyor mlsfEmin ol Beşiktaşlı olsaydın sen o laftan sonra bitirirdin![]()
Hangi laf la ?![]()
Bu lafHocam ben aslında şahıs olarak Beşiktaş'ın hesabı takipten çıkıp sebebe de Beşiktaş takip etmiyor beni dedikten sonra bitirmiştim sadece fiziksel olarak hakkını veriyorduk da o kendine hakkını vermemiş
Simgenin Takip etkilerinde BJK yokmuş demek hmmHocam ben aslında şahıs olarak Beşiktaş'ın hesabı takipten çıkıp sebebe de Beşiktaş takip etmiyor beni dedikten sonra bitirmiştim sadece fiziksel olarak hakkını veriyorduk da o kendine hakkını vermemiş
Takipten çıktı sonra Beşiktaş beni takip etmiyor dedi. Şarkısını da aslında ilm biz wego için kullandık sonra Gsde tutunca takımını sattı. Şimdi primi bitti diye yine Beşiktaşlı taklidi yapar artıkSimgenin Takip etkilerinde BJK yokmuş demek hmm