KARAKTERLER YORUMU -SON HAFTA
ünlüler gönüllüler değil karaktersizler acizler yarışması...
o kadar yarışmacı var bir tanesi dürüst karakter sahibi düzgün bi insan olmaz mı ? yok hepsi birbirinden çakal bir hafta şunu destekleyim diyorum bakıyorum her türlü fırıldağı yapıyor öbür hafta başkasını destekleyim diyorum o diğerinden de beter.
şu an adada düzgün bi insan yok ama gidenlerde dahil kim vardı derseniz bi tane delikanlı gördüm o da
duygu bal idi.başkada düzgün bi insan göremedim bir de
serenay kişilik sahibi insanları diğerlerinin hepsini at çöpe gitsin
yiğit: kendisi için berna diskalifiye olduğu halde daha 1 gün geçmeden bernanın diskalifiye olmasına neden olan ve turabinin yönelttiği hırsız suçlamasına onay veren sahra ile dost olarak ne kadar şahsiyetsiz ve pasif bi insan olduğunu zaten gösterdi. hele dün akın'ın ''kimseye ses çıkarmıyorsun biraz sesini çıkar '' gazını aldıktan sonra gidip serenay'a artislik yapması nası bi erkek oldugunu gösterdi. , kaale alınmayacak bi tip
turabi: iyi güzelde , ani sinirlenmeleri bıraksa daha iyi olur , yarışlarda çok iyi , finale çıkar , ayrıca zekasız gibi gözüküyor ama hepsinden daha akıllı
sahra: bildiğin ergen 5 yaşındaki çocuk ondan daha akıllıdır.

terbiyesiz ve küstah normal hayatta selam bile verilmeyecek insanlardan
akın: tek kelime ile sinsi
@Bully
ahmet dursun : gamsız ve beceriksiz. kendi oyun kazanamayınca normal gören başkası kazanamayınca da hedef gösteriyor
😡
gökhan: tolga karel'i zayıf bulup ezmeye çalışması dışında orta ayarda bi tip survivor'u kazanması muhtemel

merve: tek kelime ile hayatınızdan merve gibileri uzak tutun

, yarışlarda başarılı o ayrı
tolga: itici bi tip ama en azından niyeti belli kazanmak için her yolu deniyor bunuda açıkça ifade ediyor komik bi adam
serenay: sırtındaki o iki tane gamzeye bittiğim hatun ama çok safsın be serenay

@sokak sanati
@Bully
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@mrt-06
@beyazsoy
@Yakamoz-Asi
@KayıpSehir @HachiKo @Billy Kane @eskici @batuhankaralar