Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akın'ı izledin mi.:ANeler dedi kendine.:F
Merve ile Akın kanka olunca mecbur etkilenmişler ama yılanın başı belli.:A
Öz eleştiri yaptı her insan yapabilmeli sana da tavsiye ederim. :A Sadece sinirli bir yapısı olduğunu kabul etti bunda bir şey yok. :D

Bence de yılanın başı belli. [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]. :A

Öz eleştiri yaptı her insan yapabilmeli sana da tavsiye ederim. :A Sadece sinirli bir yapısı olduğunu kabul etti bunda bir şey yok. :D

Bence de yılanın başı belli. [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]. :A

Resmen dedi ben ortalığı karıştıran fesatım dedi.:FHala savunuyorsun yaa helal olsun.:F @Harunnn60 sende izlemişsindir dün nasıl dedi bir de sen anlar arkadaşa.:F

[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] .:A

Resmen dedi ben ortalığı karıştıran fesatım dedi.:FHala savunuyorsun yaa helal olsun.:F @Harunnn60 sende izlemişsindir dün nasıl dedi bir de sen anlar arkadaşa.:F

[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] .:A
Dürüstlük örneği sergiledi adam her insanın kötü huyları olabilir bunları kabul etmek erdemdir. :A Turabi'nin de kendi kötü huylarını kabul edip insanlardan özür dilediği zamanları unutmadık. :A [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]

Dürüstlük örneği sergiledi adam her insanın kötü huyları olabilir bunları kabul etmek erdemdir. :A Turabi'nin de kendi kötü huylarını kabul edip insanlardan özür dilediği zamanları unutmadık. :A [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]

Sinsilik felaket bir huy.Turabi kötü huyları için değil yanlış anlaşılmalardan dolayı özür diledi.:D

Sinsilik felaket bir huy.Turabi kötü huyları için değil yanlış anlaşılmalardan dolayı özür diledi.:D
Yok artık yanlış anlaşılmaymış. :F İnsanlara karşı olan agresif tavırlarından dolayı özür diledi hatırlıyorum da nerdeyse Mert'i dövecekti. :F Sinsiliği karıştırma şimdi Akın o yüzden özür dilemedi.

Yok artık yanlış anlaşılmaymış. :F İnsanlara karşı olan agresif tavırlarından dolayı özür diledi hatırlıyorum da nerdeyse Mert'i dövecekti. :F Sinsiliği karıştırma şimdi Akın o yüzden özür dilemedi.

Merve çok alttan alttan yapıyon her şeyi dedi Akın'da evet öyle ortalığı karıştıran kötü huylarımvar dedi.😱

Merve çok alttan alttan yapıyon her şeyi dedi Akın'da evet öyle ortalığı karıştıran kötü huylarımvar dedi.😱
Yok artık bu kadar da çarpıtılmaz alttan alttan falan demedi Akın sadece sinirli yapısını kabul etti size gereksiz yere bağırdıysam, kırdıysam özür dilerim dedi

Yok artık bu kadar da çarpıtılmaz alttan alttan falan demedi Akın sadece sinirli yapısını kabul etti size gereksiz yere bağırdıysam, kırdıysam özür dilerim dedi

Yuhh.😱
merv e dediki bir olay oluyor herkese ayrı ayrı anlatıyorsun sonra hepimizi dolduruyoruz bir şahsa karşı sonrada o şahsı meydana çağırıyorsun bağırıyorsun tarzında bir şeyler dedi
Akında dedi evet öyle ortalığı karıştıran kötü huylarım var dedi.😱

Gerçekleri söyledim zaten Atacan da anti Turabi. :A

Kabul etmediğimi nerden çıkardın? :D Akın elenirse Yiğit ve Gökhan'a kayarım tabii tıpkı senin Turabi'ye kaydığın gibi. :A
ben turabiye kaymadım , turabiyi seviyorum sadece , ama sen akına tapıyorsun resmen :D

Ara ara yazıyorum ..TV de izleyecek bisey yoksa takılırım.. dün de çok uzayınca baktım biraz... yarışmalar artık heyecan vermiyor birbirlerini yemeleri güzel ))))
evt bizde o yüzden izliyoruz zaten kavga olsun :D

Yuhh.😱
merv e dediki bir olay oluyor herkese ayrı ayrı anlatıyorsun sonra hepimizi dolduruyoruz bir şahsa karşı sonrada o şahsı meydana çağırıyorsun bağırıyorsun tarzında bir şeyler dedi
Tamam işte Akın ortalığı karıştırdğını kabul edip özür diliyor ama ben sinsiyim falan demiyor. :D İnsanların yüzlerine karşı söylüyor her şeyi. :A

Yuhh.😱
sen @Bully bin kez söyle o bildiğinden şaşmaz :D

Survivor-Serenay-Akta%C5%9F-Resim-Galerisi-2014-6.jpg

Haftanın en başarıları sıralandı.Bu.

Bu haftada en basarili isim değişmedi Merve Aydın Zirvede yerini doldurdu.

Gökhan Keser Çok Basarili Giden grafiğini dikleştirmeye devam etti 2. Sırada yer aldı.

Haftanın şokunu Sahra Işık yaşattı 6 ettik. Siraya Kadar geriledi.

Ünlülerden Tolga Karel sonuncu sıraya yerleşti ...

YarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı ORANI
1Merve Aydın802576.19
2Gökhan Keser755557.69
3Yiğit Dikmen796256.02
4Akın Saatçi675455.37
5Turabi Çamkıran756453.95
6Sahra Işık695753.76
7Ahmet Dursun626050.81
8Serenay Aktaş394944.31
9Tolga Karel415443.15
Bully @ [= 87619 KULLANICI] [/ user] [USER = 83011] @ cevaa [/ KULLANICI] Harunnn60 @ [= 87959 KULLANICI] [/ user] [USER = 87072] @ ABAY_06 [/ user] [USER = 86792] @ Maskeli Fedai [/ user] [USER = 84270] @ darksaal [/ user] [USER = 87210] KayıpSehir @ [/ KULLANICI] Hachiko @ [= 85753 KULLANICI] [/ USER] Billy Kane @ [= 84661 KULLANICI] [/ KULLANICI = 87510] [KULLANICI] @ eskici [/ user] [USER = 87007] @ batuhankaralar [/ KULLANICI] mrt-06 @ = 87466 [KULLANICI] [/ USER] Yakamoz-Asi @ = 87477 [KULLANICI] [/ USER]

Son düzenleme:
KARAKTERLER YORUMU -SON HAFTA

ünlüler gönüllüler değil karaktersizler acizler yarışması...
o kadar yarışmacı var bir tanesi dürüst karakter sahibi düzgün bi insan olmaz mı ? yok hepsi birbirinden çakal bir hafta şunu destekleyim diyorum bakıyorum her türlü fırıldağı yapıyor öbür hafta başkasını destekleyim diyorum o diğerinden de beter.

şu an adada düzgün bi insan yok ama gidenlerde dahil kim vardı derseniz bi tane delikanlı gördüm o da duygu bal idi.başkada düzgün bi insan göremedim bir de serenay kişilik sahibi insanları diğerlerinin hepsini at çöpe gitsin

yiğit: kendisi için berna diskalifiye olduğu halde daha 1 gün geçmeden bernanın diskalifiye olmasına neden olan ve turabinin yönelttiği hırsız suçlamasına onay veren sahra ile dost olarak ne kadar şahsiyetsiz ve pasif bi insan olduğunu zaten gösterdi. hele dün akın'ın ''kimseye ses çıkarmıyorsun biraz sesini çıkar '' gazını aldıktan sonra gidip serenay'a artislik yapması nası bi erkek oldugunu gösterdi. , kaale alınmayacak bi tip :A

turabi: iyi güzelde , ani sinirlenmeleri bıraksa daha iyi olur , yarışlarda çok iyi , finale çıkar , ayrıca zekasız gibi gözüküyor ama hepsinden daha akıllı

sahra: bildiğin ergen 5 yaşındaki çocuk ondan daha akıllıdır.:Fterbiyesiz ve küstah normal hayatta selam bile verilmeyecek insanlardan

akın: tek kelime ile sinsi :D @Bully

ahmet dursun : gamsız ve beceriksiz. kendi oyun kazanamayınca normal gören başkası kazanamayınca da hedef gösteriyor 😡

gökhan: tolga karel'i zayıf bulup ezmeye çalışması dışında orta ayarda bi tip survivor'u kazanması muhtemel :):)

merve: tek kelime ile hayatınızdan merve gibileri uzak tutun :T: , yarışlarda başarılı o ayrı

tolga: itici bi tip ama en azından niyeti belli kazanmak için her yolu deniyor bunuda açıkça ifade ediyor komik bi adam :D

serenay: sırtındaki o iki tane gamzeye bittiğim hatun ama çok safsın be serenay :):)

@sokak sanati
@Bully
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@mrt-06
@beyazsoy
@Yakamoz-Asi
@KayıpSehir @HachiKo @Billy Kane @eskici @batuhankaralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...