Maskeli Fedai
Favori Üye
Boş değil gerçekNe olacak melun Turabiciler boş boş konuşuyor işte.![]()
İyi ki çağırmış@Bully şimdi nerdende çağırdım bunu diyodur![]()
Boş değil gerçekNe olacak melun Turabiciler boş boş konuşuyor işte.![]()
İyi ki çağırmış@Bully şimdi nerdende çağırdım bunu diyodur![]()
Yok be ben alışığım aynı anda 6-7 kişiye karşı mücadele etmişliğim var hoşgeldin aramıza.@Bully şimdi nerdende çağırdım bunu diyodur![]()
22-23Oyunlarda kimin kimi gömdüğünü görüyoruz.[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]
Ne gerçeği lo [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] yi kaç haftadır gömüyor.Boş değil gerçek
İyi ki çağırmış![]()
İlk haftalarda Gökhan adapte olamadı Survivor'a.
Kaç haftadır gömüyor olmasına rağmen fark atmalıydı ama fark 1İlk haftalarda Gökhan adapte olamadı Survivor'a.![]()
GÖKHAN vs TURABİ ! FİNAL yakındaİlk haftalarda Gökhan adapte olamadı Survivor'a.![]()
O ünlüler Turabi'yi iyi gömdü geçen dokunulmazlık oyununda.BİZ NE ÜNLÜLER GÖRDÜK GÜL GÜL ÖLDÜKEkli dosyayı görüntüle 37045
Farkı açar kısa sürede sıkıntı olmaz.Kaç haftadır gömüyor olmasına rağmen fark atmalıydı ama fark 1![]()
Bu akşam görürüzO ünlüler Turabi'yi iyi gömdü geçen dokunulmazlık oyununda.
Farkı açar kısa sürede sıkıntı olmaz.Bu arada Gökhan'ın Turabi'yi gömdüğünü kabul etmen güzel @sokak sanati.
![]()
![]()
Tolga oynayacak bi zahmet ödül gönüllülerin olsun zaten.Bu akşam görürüzÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN OLACAK <3
ÖDÜL NEW YORK ÖDÜLÜ <3 BÜYÜK KAYIPTolga oynayacak bi zahmet ödül gönüllülerin olsun zaten.![]()
Kabul etmedim farkın 1 olduğunu söyledim yani fark atmamışO ünlüler Turabi'yi iyi gömdü geçen dokunulmazlık oyununda.
Farkı açar kısa sürede sıkıntı olmaz.Bu arada Gökhan'ın Turabi'yi gömdüğünü kabul etmen güzel @sokak sanati.
![]()
![]()
Tolga olmasa almaları imkansız.ÖDÜL NEW YORK ÖDÜLÜ <3 BÜYÜK KAYIP![]()
evet doğru söylüyorsun beni de kimsenin geçmişi ilgilendirmiyor ama bu çok farklı bir durum bir erkeğin striptiz yapması ne demek ya hele de turabi gibi sert birisinin bu kadar yumuşak hareketler yapması çok garip böyle birine adam falan denmez
ayrıca gökhan adam gibi adamdır sizin turabiniz asıl çakma delikanlı adam değil be![]()
Turabi'ye gıcığım yazıyor ve konuyu terk ediyorum.![]()
Kaç haftadır Gökhan Turabi'yi gömüyor dedin az önce.Kabul etmedim farkın 1 olduğunu söyledim yani fark atmamış@sokak sanati
İnş yalan haber uydurma bişidirTolga olmasa almaları imkansız.İnşallah dediğin gibi gider şu Tolga.
![]()
acun SMS sonuçlarını açıklamış 😱 :
1.Turabi
2.Tolga Karel
3.Serenay
4.Sahra
5.Gökhan
6.Merve
7.Yiğit
8.Ahmet Dursun
9.Akın
Tolga gitmezse bir daha dediğin bir şeye inanmam zaten.İnş yalan haber uydurma bişidirİlk kez dediğim bişi tutmasın istiyorum
Gelir kaynağımız saolsun
![]()
İnanıyor musun buna sen ?Wışşş Akın'a bak.
Turabi süper ötesiymiş yine.
Yİğit çökmüş.
Gökhan SahrA'nın gerisinde.
Ahmet ilk giden isim olur.![]()