asıl sen güldürme beni turabiye adam mı diyorsun hem de bir yiğitçi olarak
asıl sen güldürme beni turabiye adam mı diyorsun hem de bir yiğitçi olarak
YİĞİT benim baştan beri favorim ama kazanamayacak boş yere umut beslemeyelimasıl sen güldürme beni turabiye adam mı diyorsun hem de bir yiğitçi olarak![]()
Turabi adam Gökhan ise madamasıl sen güldürme beni turabiye adam mı diyorsun hem de bir yiğitçi olarak![]()
kaçma bakam alayım aklınıBen kaçmam Turabiciler kaçmaz baba
Misafir gelecek gibi![]()
Ne kadar güzel.Ben kaçmam Turabiciler kaçmaz baba
Misafir gelecek gibi![]()
Birazdan yemek yiyecez daha sonra tartışırız senlekaçma bakam alayım aklını![]()
Yüzde 45 ihtimalNe kadar güzel.![]()
![]()
![]()
![]()
Misafir çocuğu bilgisayarını kapsın inşallah.Birazdan yemek yiyecez daha sonra tartışırız senle
Yüzde 45 ihtimal![]()
hadi kaç hadi ama çabuk gel özletme kendini melunBirazdan yemek yiyecez daha sonra tartışırız senle
Yüzde 45 ihtimal![]()
Neyse biraz tartışalım bakalım seninle melunhadi kaç hadi ama çabuk gel özletme kendini melun![]()
Nasıl beddua melunMisafir çocuğu bilgisayarını kapsın inşallah.![]()
tabiki de adam gibi adam gökhan kesersenin favorin de mi GÖKHAN ?![]()
![]()
GÖKHAN KESERSE TURABİ GÖMER ! TURABİ GÖMERSE YİĞİT DİKER !tabiki de adam gibi adam gökhan keser![]()
YİĞİT benim baştan beri favorim ama kazanamayacak boş yere umut beslemeyelimSizde GÖKHAN için beslemeyin
#ŞampiyonTURABİ !
Oyun sırasında falan girmezsen güzel olur.Neyse biraz tartışalım bakalım seninle melun
Nasıl beddua melun![]()
GelmiyorlarmışOyun sırasında falan girmezsen güzel olur.Gönüllüler alacak zaten.
![]()
Ne oldu Bully