Maskeli Fedai
Favori Üye
Bir tanede bir tanedirHiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
![]()
Bir tanede bir tanedirHiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
![]()
eminim turabi adam olmadıkça beni kimse turabici yapamaz ben madamları deil adamları tutarımemin miisnBiz ne laflar gördük GÜL GÜL ÖLDÜK
![]()
![]()
![]()
Bu Akıncılar hep böyle zaten inkar ederler![]()
Nasıl gökhanı tutuyosun kadroeminim turabi adam olmadıkça beni kimse turabici yapamaz ben madamları deil adamları tutarım![]()
Hiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
![]()
Ya arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.GÖKHAN KESERSE TURABİ GÖMER ! TURABİ GÖMERSE YİĞİT DİKER !![]()
Acunun açıklamasını görmedin sanırım orda Turabi avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dediYa arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.![]()
Bu arada Turavi kim lo@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.
Kim doğru dürüst.
Kimsee yalan konuşmuyor ne diyecekse yüzüne söylüyor.
Oyunlarda süper daha ne yapsın Show'unuda istiyorsan onuda yapıyor.😎
Orayı birdaha izleYa arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.![]()
Orda avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dedi zatenOrayı birdaha izleBende öyle anladım ilk başta
Fakat iyi izlersen it demediğini anlayacaksın
![]()
Bu arada Turavi kim lo![]()
![]()
İnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.Acunun açıklamasını görmedin sanırım orda Turabi avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dedi![]()
Ben anladım anlayacağımı.Orayı birdaha izleBende öyle anladım ilk başta
Fakat iyi izlersen it demediğini anlayacaksın
![]()
Acunda dedi zatenİnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.
Ben anladım anlayacağımı.![]()
Demedi ya bidaha izleİnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.
Ben anladım anlayacağımı.![]()
Acun'u takan yok.![]()
Anlat bakayım ne anlamışsın.Tamam cevap olarak bunu söyle sen bana anladım ben mesajı.![]()
Çağır gelsin o kim ki@Eray Güler arkadaşımız bugün baya kendini gösterdi akşama bekliyoruz devamını eray.Çok iyisin...
Elem kederi çağırmayayım şimdi.![]()
Anlat bakayım ne anlamışsın.![]()