YS İyilik Perileri 20.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,531
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
İYİLİK PERİLERİ – 20. BÖLÜM

Sahne 1: Tehlike Kapıda

(Gece. İstanbul’un karanlık sokaklarından biri. Kerim hızlı adımlarla yürürken telefonu çalar. Arayan Ayça’dır.)

AYÇA: Kerim! Nerdesin? Sakın yalnız dolaşma, sana saldıracaklar!

KERİM: Ne? Kim saldıracak?

(Tam o sırada karanlık bir arabanın içinden iki adam fırlayıp Kerim’e saldırır. Kerim kaçmaya çalışır ama adamlar onu yakalar. Telefon yere düşer. Ayça çığlık atar.)

AYÇA: Kerim! Kerim!

(Kamera karanlığa döner.)

Sahne 2: Tuğba’nın Peşindeler

(Tuğba, lüks bir kafede oturmuş kahvesini yudumlamaktadır. Karşısında Can vardır.)

TUĞBA: Biliyor musun Can, son zamanlarda içimde garip bir huzursuzluk var. Sanki bir şey olacak gibi.

CAN: Saçmalama Tuğba, her şey yolunda.

(Tam o sırada kafeye siyah giyimli üç adam girer. Gözleri Tuğba’dadır. Tuğba fark edip Can’ın elini sıkar.)

TUĞBA: (Fısıldayarak) Can… Bizi izliyorlar.

(Adamlar yaklaştığında Tuğba hızla ayağa kalkar ve Can’ı da çekiştirir. Kaçmaya çalışırlar. Kafe karışır, sandalyeler devrilir. Kamera hızla uzaklaşır.)

Sahne 3: Helen’in Büyük Sırrı

(Gece. Helen, eski bir mesajlaşmayı okumaktadır. Emir’in çocukluk aşkı olduğu ortaya çıkar.)

HELEN: Emir…

(Kapı aniden açılır. İçeriye Melike girer.)

MELİKE: Helen, ne yapıyorsun?

HELEN: Emir’in çocuklukta mesajlaştığı komşu kızı bendim… Ve bunu ailesi öğrendi. Şimdi onu öldürecekler!

MELİKE: Ne? Ama nasıl?

HELEN: Onu kurtarmalıyız. Ama önce… daha büyük bir planımız var.

(Gözleri karanlığa döner.)

Sahne 4: Yasak Aşk

(Sultanahmet Camii. İçeride bir imam dua etmektedir. Aynı anda, bir kilisede baş rahibe elindeki haça bakarak iç çeker. Aralarındaki yasak aşkı düşünmektedirler.)

BAŞ RAHİBE: (Fısıldayarak) Bu günahsa, neden kalbim başka bir şey söylüyor?

(Helen, onları izlemektedir. Gözleri parıldar.)

HELEN: İşte şimdi zamanı geldi…

Sahne 5: 4. Murat’ın Hortlatılması

(Eski bir Osmanlı konağının bodrum katı. Helen, Melike, Betül ve Tutku bir çemberin içinde ellerini açarak dua etmektedirler.)

HELEN: Osmanlı’nın en sert padişahı, yasağın temsilcisi! Senin yasalarına ihtiyacımız var!

(Mumlar aniden söner. Yer sarsılır. Havada yankılanan tok bir ses duyulur.)

4. MURAT: Emrinizdeyim, Padişahım!

(Helen ve diğerleri geriye çekilir. Önlerinde, zırh içinde bir figür belirmiştir. 4. Murat hortlamıştır.)

Sahne 6: Helen ve 4. Murat’ın İttifakı

(Karanlık bir oda. Helen aynanın karşısında, arkasında 4. Murat durmaktadır.)

4. MURAT: (Sert bir sesle) Sen kimsin kadın?

HELEN: Seni bu dünyaya geri getiren kişi. Yeni Osmanlı’yı kuracağız. Ama önce… bu çağın ahlaksızlıklarını yok etmeliyiz.

4. MURAT: (Öfkeyle) Nedir bu kepazelikler?

HELEN: Bir imam ve bir baş rahibe… Aşk yaşamaya cüret etmişler.

4. MURAT: (Öfkeyle) Asılacaklar!

(Helen sinsice gülümser. 4. Murat’ın gölgesi büyür.)

Sahne 7: Ceylin Başkomiser’in Şüphesi

(Ceylin, Osmanlı sancaklarıyla donatılmış bir sokağa girer. Polis araçları siren çalmaktadır.)

CEYLİN: (Şaşkın) Bu sancaklar… Bu adamlar kim?

(Uzaktan bir ses duyulur.)

4. MURAT: Osmanlı geri döndü!

(Ekran kararır. Bölüm sona erer.)
@Angelica @Dosi @xemrexxx @HollyDemon ☾☆ @Bully

• Beğendim
Reactions: Dosi
Son düzenleme:
İmam konusunu beğendin mi @HollyDemon ☾☆
Abelard ve helloise kitabından aldım Rahip ve rahibenin aşkı ben imam ile rahibenin aşkı Rahibin dayısıda aşık rahibeye ben imamın dayısı rahibeye aşık imam sünnetsiz
------

@Angelica @xemrexxx
güzel olmuş din ayrımı olan aşklara karşı değilim olabilir kız imamı değiştirmesinde :A
Bu arada imamın sünnetsiz oluşunu vurgulaman yaniii :A :F:F

farklı güzel konu beğendim kardeşim :) :ok:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş emeğine sağlık
İYİLİK PERİLERİ 21. BÖLÜM MERAK UYANDIRAN FRAGMAN

(Gök gürültüsü çakar, kamera hızla büyülü bir aynaya yaklaşır. Aynanın içinde Doso’nun öfkeli yüzü belirir. Etrafında objeler titremektedir.)

Doso:Helen, Taci benim eski eşim! Sen ise önce cadıyla evlenip sonra periyle mi? Çığdan kurtulayım derken doluya tutulmuşsun!

(Aynadaki görüntü aniden dağılır, sahne değişir. Melike ve Betül, karanlık bir odada fısıldaşmaktadır. İkisi de gergindir.)

Melike:Emir’i kazanmak istiyorsan, önce büyük engeli kaldırmalıyız.

Betül: (Şüpheyle) Kimi?

Melike:Üvey kardeşimizi… O da Emir’e aşık!

(Kamera ani bir hareketle bir ormana geçer. Gölgeler arasında, gözleri şeytani bir şekilde parlayan Tutku Biskrem belirir. Arkasında karanlık periler toplanmıştır.)

Tutku Biskrem: (Fısıldar) Bir kaos vakti geldi… Emir sadece benim olacak!

(Hızlı kesitler: Ceylin Başkomiser, elindeki dosyaya sertçe vurur. İçinde bir isim yazılıdır.)

Ceylin: Komşu kızının ismini bulduk: Şahika!

(Sahne değişir. Maske takmış bir kadın, düğün salonunun ortasında elindeki şarap kadehini kaldırır. Etrafa yayılan zehirli sisle konuklar birer birer yere yığılır.)

Şahika: Zehir, en iyi silahımdır…

(Ardından bir haber bülteni ekranı belirir. Sunucu ciddi bir yüzle konuşmaktadır.)*

Haber Sunucusu: Şok gelişme! Sünnetsiz bir imam ve onun rahibeye aşık dayısı gündemde!

(Görüntü bulanıklaşır. İmam ve dayısı hararetle tartışmaktadır. Araya bir gölge girer.

4.Murat
Bu yakışmaz! Sünnetsiz bir imam mı olur? Onu öldürmem gerekiyor!

(İmamın dayısı kahkaha atarken bir falcı belirir, fısıldar.)*

Falcı: Sakın sünnet yaptırma…

(Son sahnede Şahika, elini uzatır. Tuttuğu zehir damlayan bir hançerdir. Kamera yaklaşırken fısıldar.)

Şahika: Karanlık periler için yeni çağ başlıyor…

Ekran kararır.

İYİLİK PERİLERİ 21. BÖLÜM Cumartesi günü Yenisuda
@xemrexxx @Angelica @Dosi @xdragxx @12.Adam @Bully
------

@HollyDemon ☾☆

İYİLİK PERİLERİ 21. BÖLÜM MERAK UYANDIRAN FRAGMAN

(Gök gürültüsü çakar, kamera hızla büyülü bir aynaya yaklaşır. Aynanın içinde Doso’nun öfkeli yüzü belirir. Etrafında objeler titremektedir.)

Doso:Helen, Taci benim eski eşim! Sen ise önce cadıyla evlenip sonra periyle mi? Çığdan kurtulayım derken doluya tutulmuşsun!

(Aynadaki görüntü aniden dağılır, sahne değişir. Melike ve Betül, karanlık bir odada fısıldaşmaktadır. İkisi de gergindir.)

Melike:Emir’i kazanmak istiyorsan, önce büyük engeli kaldırmalıyız.

Betül: (Şüpheyle) Kimi?

Melike:Üvey kardeşimizi… O da Emir’e aşık!

(Kamera ani bir hareketle bir ormana geçer. Gölgeler arasında, gözleri şeytani bir şekilde parlayan Tutku Biskrem belirir. Arkasında karanlık periler toplanmıştır.)

Tutku Biskrem: (Fısıldar) Bir kaos vakti geldi… Emir sadece benim olacak!

(Hızlı kesitler: Ceylin Başkomiser, elindeki dosyaya sertçe vurur. İçinde bir isim yazılıdır.)

Ceylin: Komşu kızının ismini bulduk: Şahika!

(Sahne değişir. Maske takmış bir kadın, düğün salonunun ortasında elindeki şarap kadehini kaldırır. Etrafa yayılan zehirli sisle konuklar birer birer yere yığılır.)

Şahika: Zehir, en iyi silahımdır…

(Ardından bir haber bülteni ekranı belirir. Sunucu ciddi bir yüzle konuşmaktadır.)*

Haber Sunucusu: Şok gelişme! Sünnetsiz bir imam ve onun rahibeye aşık dayısı gündemde!

(Görüntü bulanıklaşır. İmam ve dayısı hararetle tartışmaktadır. Araya bir gölge girer.

4.Murat
Bu yakışmaz! Sünnetsiz bir imam mı olur? Onu öldürmem gerekiyor!

(İmamın dayısı kahkaha atarken bir falcı belirir, fısıldar.)*

Falcı: Sakın sünnet yaptırma…

(Son sahnede Şahika, elini uzatır. Tuttuğu zehir damlayan bir hançerdir. Kamera yaklaşırken fısıldar.)

Şahika: Karanlık periler için yeni çağ başlıyor…

Ekran kararır.

İYİLİK PERİLERİ 21. BÖLÜM Cumartesi günü Yenisuda
@xemrexxx @Angelica @Dosi @xdragxx @12.Adam @Bully
------

@HollyDemon ☾☆

Bekliyoruz cnm