tartışalım melun ayrıca beddua da çok güzelNeyse biraz tartışalım bakalım seninle melun
Nasıl beddua melun![]()
tartışalım melun ayrıca beddua da çok güzelNeyse biraz tartışalım bakalım seninle melun
Nasıl beddua melun![]()
Biraz üzüldüm ama geçti hemen.Ne oldu Bully![]()
İmkansızın imkansızı biz ölümüne antiturabiciyiz.
Bu arada Vadiye yeniden başladım Bully baştan bence sende izleBiraz üzüldüm ama geçti hemen.![]()
Git Vadi konusuna biraztartışalım melun ayrıca beddua da çok güzel![]()
Baştan zor da Çakır öldükten sonra olabilir sen bana anlatırsın biraz başlarını.Bu arada Vadiye yeniden başladım Bully baştan bence sende izle![]()
Pusuyu izlemesen bile Eski Vadi yani muazzam birşey ya duygulandım şimdiBaştan zor da Çakır öldükten sonra olabilir sen bana anlatırsın biraz başlarını.![]()
antigökhancıyız dicemde adamda bişi yapmadıBiraz üzüldüm ama geçti hemen.
İmkansızın imkansızı biz ölümüne antiturabiciyiz.![]()
Gökhan'ın yanlışı olmadı zaten nesine antilik yapacaksınız dediğin gibi.antigökhancıyız dicemde adamda bişi yapmadıOldu imkansızı başarırız
İlk olarak profilleri turabi fotosu koyun alışma süreci
![]()
![]()
Yoo hiç yapmadım demedim ama yaptım da demedim ne yapacan şimdi?
Sen birkaç kere yaptın diyordun 1 tane mi bulabildin?![]()
Benle başa çıkamazsın oğlum.Öfff sen iflah olmazsın.![]()
işte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleayrıca geldum @Maskeli Fedai melunu kork benden. @Bully aga geldim merak etme
bu sms sonuçları muhabbeti ne anlamadım
Benle başa çıkamazsın oğlum.![]()
![]()
emin miisnbeni turabici yapamazsın @Eray Gülermerak etme @Bully aga ben hepsiyle başa çıkarım fark yapmaz bana
![]()
Ama sen birkaç tane dedin 1 tane bulabildin sen de sallamış oldun yani.İşte bize sallama diyorsun yaa buda senin kafadan uydurduğunun ispatı.
O kadar ispatladım hala öküz altında buza arıyorsun.![]()
turabi doğru dürüst falan deilki zaten melunAdamlık o değil bence.Bir insan doğru dürüstse ne olura olsun önemli değil.Zaten o tarafı bizi ilgilendirmiyor o onun tercihi ve Survivor'la bir ilgisi olamaz.Ama olsa bile farketmez striptiz yapması.
![]()
Turabi adam gibi adam.Gökhan ise madamturabi doğru dürüst falan deilki zaten melun![]()
Ama sen birkaç tane dedin 1 tane bulabildin sen de sallamış oldun yani.![]()
turabi doğru dürüst falan deilki zaten melun![]()
Bu Akıncılar hep böyle zaten inkar ederler@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.![]()
Hiç hayır demedim valla.@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.![]()