- Reaksiyon puanı
- 59,836
- Puanı
- 1,060
Lafı değiştirdin ama neyse.Fragmanda ne diyor gördünmüHer an gelip yanıma oturacak
Akına selam olsun
Ekli dosyayı görüntüle 37053
Demek ki Akın'dan baya korkuyor.
Lafı değiştirdin ama neyse.Fragmanda ne diyor gördünmüHer an gelip yanıma oturacak
Akına selam olsun
Ekli dosyayı görüntüle 37053
Ne korkacak beLafı değiştirdin ama neyse.
Demek ki Akın'dan baya korkuyor.![]()
![]()
He ondan ondan.Ne korkacak beBaşarısız ya ona diyodur
TURABİ LAFINDA DURUR ! ADAM GİBİ ADAM !
SERENAY =) FAVORİM TURABİ !He ondan ondan.![]()
O saydıklarının hepsi Gökhan'ı da favori görüyor yalnız.SERENAY =) FAVORİM TURABİ !
DUYGU ==) FAVORİM TURABİ !
MÜGE ==) FAVORİM TURABİ !
ERTUNGA ==) FAVORİM TURABİ !
BERNA ==) FAVORİM TURABİ !
YETERMİ?![]()
Onlar kazanılabilecek isimleri söyledilerO saydıklarının hepsi Gökhan'ı da favori görüyor yalnız.![]()
Berna da finalde görebileceğim favoriler anlamında söylemiştir Turabi ile araları çok iyi değildi.Onlar kazanılabilecek isimleri söyledilerFinalde görebileceğim favoriler diye söylediler
![]()
Sonradan söyledi zatenBerna da finalde görebileceğim favoriler anlamında söylemiştir Turabi ile araları çok iyi değildi.![]()
Turabi şoka uğrayacak finalde halk efendi isimleri şampiyon yapar ki o da [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]Sonradan söyledi zatenFavorim YİĞİT demişti ama sonradan TURABİ dedi
![]()
O zaman geçen yıl DOĞUKAN olmuştuTurabi şoka uğrayacak finalde halk efendi isimleri şampiyon yapar ki o da [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]![]()
Benim adamım da Doğukan'dı ama Hilmicem de gayet efendi bir çocuktu.O zaman geçen yıl DOĞUKAN olmuştuBİRİNCİMİZ TURABİ BİR İNCİMİZ TURABİ
inceydi
![]()
Adamlığıma laf ettirmem diyerek duygunun üstüne yürüyen mi ?Benim adamım da Doğukan'dı ama Hilmicem de gayet efendi bir çocuktu.![]()
Duygu hak etmişti.Adamlığıma laf ettirmem diyerek duygunun üstüne yürüyen mi ?Duygu elenince tek favorim HİLMİCEM di ama doğruya doğru
![]()
Evet şimdi seviyorDuygu hak etmişti.Ayrıca Duygu Hilmicem'i ve Murat'ı kardeşi gibi seviyor.
![]()
Hilmicem'in tek ofsayt hareketi oydu zaten. Onu Turabi'ye kıyaslamam bile Hilmicem'in nefret edeni yoktu nerdeyse ama Turabi'den çok nefret eden var.Evet şimdi seviyorHak etse bile öyle bişi yapılmazdı
DUYGU'yla şimdi baya iyiler
![]()
Kanıtlı konuş arkadaşım.O olmazsa bile kaç kere gördüm gül gül öldük lafını bana bile kullandığını hatırlıyorum.![]()
Kimse kimseyi dış görünüşüyle ve ya mesleği ile yargılayamaz. O nasıl mutluysa öyle yaşamalı. Dans etmeyi seviyor edebilir ne yaptigi bizi ilgilendirmez şimdi geçmişini silmesi ve karakterini oturturtması lazım görüyoruz ki Turabi gayet de karakterli bir insan.. Şimdiye bak geçmişi boşver 🙂
Hilmicem'in tek ofsayt hareketi oydu zaten. Onu Turabi'ye kıyaslamam bile Hilmicem'in nefret edeni yoktu nerdeyse ama Turabi'den çok nefret eden var.
Kanıtlı konuş arkadaşım.![]()
İyi kolay gelsin sana uğraş biraz bakalım.Gerçekten helal sana.
Biraz bekle.![]()
İyi kolay gelsin sana uğraş biraz bakalım.![]()