Bütün sezonlar eğlenceli tabii de, son beş sezon daha bir eğlenceli. Sonuç olarak düzenin değişmesinden sonra karakterler daha eğlenceli oluyor.Friends için mi bu 😱
Şaşırdım
Bütün sezonlar eğlenceli tabii de, son beş sezon daha bir eğlenceli. Sonuç olarak düzenin değişmesinden sonra karakterler daha eğlenceli oluyor.Friends için mi bu 😱
Şaşırdım
İnsan üzülüyor be böyle yaşlı görünce.
Hiç 60 yaşında göstermiyorsun 😱
Bazıları artık yok, çoğu değişmemiş ama yaşlanınca daha iyi görünende varİnsan üzülüyor be böyle yaşlı görünce.
Elaine 60 ama 40 gözüküyor, yani reddetmezdim gibi kendisini bir akşam yemeği teklif etseBazıları artık yok, çoğu değişmemiş ama yaşlanınca daha iyi görünende var
Yalnız George dizi zamanı gençmiş, pek göstermiyor yaşlanınca daha genç olmuş. Elaine ise en az yıpranan
Yok be naptın reis genç dizide bayaBazıları artık yok, çoğu değişmemiş ama yaşlanınca daha iyi görünende var
Yalnız George dizi zamanı gençmiş, pek göstermiyor yaşlanınca daha genç olmuş. Elaine ise en az yıpranan
Bak ben ne yazmışım5x10 yani The Cigar Store Indian bölümü tek kelimeyle harikaydı
Jerry'nin Kızıldereli olayı, George'un babasının tv rehberi koleksiyonu olayı ve Kramer'in kahve masası kitabı fikri falan tüm bölüm boyunca sırıttığım bir bölümdü
5. Sezon olarak şuan 10 bölüm tamamladım. İlk bölümler normal seyirdeydi ama son bölüm özellikle çok iyiydi.
Galiba şimdilik bu sezon favorim 10. Bölüm.
George'un anne babası ile imtihanı, Jerry'nin Kızılderili kız ile imtihanı eğlenceli sahnelere sebep oldu. Kramer ve Elaine'ninde sahneleri iyiydi. Tüm herkesin ayrı problemlerle bir bölümde uğraşma saheleri güzel oluyor hep. Bu bölümün yıldızı George'du.
Aklın yolu bir Mosi Costanza ailesi çoğu sitcomdan daha komik. Şu diziden rahat ekstra 3 dizi çıkarırım. Atıyorum Seinfeld bittikten sonra Costanza diye bir dizi olsa eminim ki çok başarılı olurdu. Özellikle baba Costanza gizli favorimBak ben ne yazmışım
No soup for you mosi7×5,6,7,8 ve 9 izledim.
Özellikle çorba bölümü harikaydı, bunlar arasında favorim ve o an acıkmıştım baya canım çekti
George'un 2 dünya mevzusu, kart şifresi ve Kramer'in itfaiye ve jakuzi macerası da baya güldüren kısımlar oldu
Seinfeld'ı sevmekte @xdragxx gibi olun. Ben olsam teker teker izlerim, kendisi rastgele izliyor.Ben dizi bittikten sonra rastgele bölüm açıp izlerken nedense hep 5.sezon bölümlerini izlemişim o yüzden 5.sezonda rahat 6-7 bölüm atladım bugün 21.bölümdeyim galiba
Cümleyi yanlış anladın bir daha okuSeinfeld'ı sevmekte @xdragxx gibi olun. Ben olsam teker teker izlerim, kendisi rastgele izliyor.
Rastgele bölüm açıp izlemişsin işte ama hep beşinci sezondan olmuş. Sonuç olarak rastgele açıp izliyorsun, genelde de sanırım yemek yerken izliyordun. Yediğin yemeği gülerken püskürtme, dikkat et.Cümleyi yanlış anladın bir daha oku
Yok şöyleRastgele bölüm açıp izlemişsin işte ama hep beşinci sezondan olmuş. Sonuç olarak rastgele açıp izliyorsun, genelde de sanırım yemek yerken izliyordun. Yediğin yemeği gülerken püskürtme, dikkat et.
O şekilde, şimdi anlaşıldı. Zamanında izlemeyecektin rastgele bölüm işte, yine sıfırdan başlayacaktın. Bir de bir yıl olmuş, bu kadar boşluğa dayanamadın sanırım. Bazı sitcom diziler işte böyle boşluk bırakıyor, o boşluğa geri dönmek istersin sırf bu yüzden. @Dosi de mesela sık sık Friends'e dönmek istiyor, aynı senin Seinfeld'e döndüğün gibi.Yok şöyle
Ben Seinfeld'i 2020'nin sonunda bitirdim. 2021'in başından ekim ayına kadar da arada rastgele bölüm açıp 20-25 bölüm izledim
Ekim'de de 1.bölümden tekrar başlamaya karar verdim. 5.sezona geldiğim zaman da rastgele bölümleri genelde 5.sezondan seçtiğimi anladım çünkü bölümler tamamen hafızamdaydı
Keşke daha geç izleseydim... Seinfeld sonrası diğer işler çok sıradan geliyor mlsf.O şekilde, şimdi anlaşıldı. Zamanında izlemeyecektin rastgele bölüm işte, yine sıfırdan başlayacaktın. Bir de bir yıl olmuş, bu kadar boşluğa dayanamadın sanırım. Bazı sitcom diziler işte böyle boşluk bırakıyor, o boşluğa geri dönmek istersin sırf bu yüzden. @Dosi de mesela sık sık Friends'e dönmek istiyor, aynı senin Seinfeld'e döndüğün gibi.