Daha dur bu başlangıç, kökünüzü kazıyacağım demiştim.Bütün kalelerimiz yok oldu Tayfun..
Daha dur bu başlangıç, kökünüzü kazıyacağım demiştim.Bütün kalelerimiz yok oldu Tayfun..
Mesajı yanlış anlamışsın hocam yakışmamış sen gacıcı olursun ben gay olmam dedim orda...Bütün kalelerimiz yok oldu Tayfun..
Yanlış anlaşılmak nasıl bir duygu gör işteMesajı yanlış anlamışsın hocam yakışmamış sen gacıcı olursun ben gay olmam dedim orda...
KIVIRRRRRRRRRRRRRRRR. SONRADAN DÜZENLEDİN!!!Mesajı yanlış anlamışsın hocam yakışmamış sen gacıcı olursun ben gay olmam dedim orda...
Zeyzey anlamaz ama yanlış dimiYanlış anlaşılmak nasıl bir duygu gör işte
Okadar gördüğüm yorumlar sonrası yok yanlış anlamam en azından şuan anlamadım…Zeyzey anlamaz ama yanlış dimi
Elaine ya işte ElaineOkadar gördüğüm yorumlar sonrası yok yanlış anlamam en azından şuan anlamadım…
Daha dur bu başlangıç, kökünüzü kazıyacağım demiştim.
serhat zaten en büyük gacıcı hocam.. Sürekli kız fotoğrafları atıp duruyor bana..Mesajı yanlış anlamışsın hocam yakışmamış sen gacıcı olursun ben gay olmam dedim orda...
Yakışırserhat zaten en büyük gacıcı hocam.. Sürekli kız fotoğrafları atıp duruyor bana..
serhat zaten en büyük gacıcı hocam.. Sürekli kız fotoğrafları atıp duruyor bana..
Bana her şeyi diyin ama gacıcı demeyin!!!Yakışır
Afet hocam, ben Seinfeld başladım sonra tamamlayamadım.@bazinga Seinfeld'e mi başlayayım yoksa Two and a Half Men'e mi? Kararsız kaldım.
Neden??Afet hocam, ben Seinfeld başladım sonra tamamlayamadım.
Hem Özel sebepler hem de netten izlerken çabuk sokulabiliyorum.Bir de @xdragg ım olmayışı…Neden??
Anladım, diziyle ilgili değil yani.Hem Özel sebepler hem de netten izlerken çabuk sokulabiliyorum.Bir de @xdragg ım olmayışı…
Hayır değil.Anladım, diziyle ilgili değil yani.
İkisi de çok iyi ama Seinfeld bir tık daha iyi.@bazinga Seinfeld'e mi başlayayım yoksa Two and a Half Men'e mi? Kararsız kaldım.