Orda bana da laf var ve ayrıca 7. sayfadan itibaren bu konuya yorum yazmışsın ve sonrası 40 sayfa daha olmuş. Eminim hepsi sadece Seinfeld hakkında yazıldı. Başka hiçbir dizi hakkında yok. Daha önce nerdeydin 😡 😡
Yahu kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı sana der miyim hiç ortakOrda bana da laf var ve ayrıca 7. sayfadan itibaren bu konuya yorum yazmışsın ve sonrası 40 sayfa daha olmuş. Eminim hepsi sadece Seinfeld hakkında yazıldı. Başka hiçbir dizi hakkında yok. Daha önce nerdeydin 😡 😡
Seinfeld ortağı güzel kelime
Ki zaten ortalığı @Araf karıştırıp o diziyi sordu yazdıYahu kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı sana der miyim hiç ortak
Çok merak ediyorsa genel yorumlarda falan sorsun..Ki zaten ortalığı @Araf karıştırıp o diziyi sordu yazdı
Ben de iyi bir looserim ama George Costanza başka bir felsefede...Ekli dosyayı görüntüle 112251
@xdragxx sizi yanıltıyor arkadaşlar, Aykut da değil. Kendisi aslında George Costanza.
En azından Costanza gibi gece yarısı bir kadın kahve için eve davet ettiğinde, "kahve uykumu kaçırıyor, teşekkürler" diyecek, sonra da "kendine dikkat et" deyip gidip, sonunda da pişman olup telesekreterine mesajlar yığdıracak kadar değildir. Costanza başka boyut.Ben de iyi bir looserim ama George Costanza başka bir felsefede...
Ne ara başladın diziyeEn azından Costanza gibi gece yarısı bir kadın kahve için eve davet ettiğinde, "kahve uykumu kaçırıyor, teşekkürler" diyecek, sonra da "kendine dikkat et" deyip gidip, sonunda da pişman olup telesekreterine mesajlar yığdıracak kadar değildir. Costanza başka boyut.
Bir ara başladım. Bu bahsettiğim bölümün, hangi bölüm olduğunu da biliyorsundur sen, en güldüren bölümlerdendi.Ne ara başladın diziye
Arada yorum yapBir ara başladım. Bu bahsettiğim bölümün, hangi bölüm olduğunu da biliyorsundur sen, en güldüren bölümlerdendi.
Arada yorum yap
3.sezondan olması lazım da hangi bölüm çıkaramadım o kadar bölüm var ki
Şimdi hatırladım
Bu bölümdü, yani 2. sezon 4. bölüm, yani "The Phone Message" bölümü. Bölüm isimlerinden hatırlarsın aslında.
Gizli gizli izleyip bitirmeyi seviyorum ben, yorum yapmam muhtemelen ama arada tartışmalara dahil olurum.
Şu IMDb puanları da tuhaf geliyor bana. Hani ikinci sezon üçüncü ve dördüncü bölümleri yine güldürdü ama puanı düşük, 8-9 olması lazımdı. Tabii daha iyileri de vardır ama yüksek puanı hak eden iki bölümdü.Şimdi hatırladım
Takma orayı boşver saçma bence de puanlarŞu IMDb puanları da tuhaf geliyor bana. Hani ikinci sezon üçüncü ve dördüncü bölümleri yine güldürdü ama puanı düşük, 8-9 olması lazımdı. Tabii daha iyileri de vardır ama yüksek puanı hak eden iki bölümdü.
Tabii senin esas sezonun, beşinci sezon. Ayrıca bu dizi herkese de hitap etmez, sonuç olarak farklı bir mizah anlayışı var. Şey gibi biraz da, stand-up programlarının canlandırılmış hali gibi, ki Jerry Seinfeld da stand-upçı zaten.Takma orayı boşver saçma bence de puanlar
Sen 3.sezona gel asıl kalite o zaman artıyor baya..
Yes seven çok sever hitap etmeyen bu ne derTabii senin esas sezonun, beşinci sezon. Ayrıca bu dizi herkese de hitap etmez, sonuç olarak farklı bir mizah anlayışı var. Şey gibi biraz da, stand-up programlarının canlandırılmış hali gibi, ki Jerry Seinfeld da stand-upçı zaten.
En önemlisi de, birkaç sezon sabredeceksin ve dizinin diline alışacaksın. Sitcom izlerken bir anda diziye adapte olduğumu hatırlamıyorum, hatta birçok dizi için de bu geçerli. Çok zor adapte oluyorsun ama adapte olunca da seviyorsun.Yes seven çok sever hitap etmeyen bu ne der