Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Keşke daha geç izleseydim... Seinfeld sonrası diğer işler çok sıradan geliyor mlsf.
Döneminde çığır açtığı da bir gerçek, birçok sitcoma da yol gösterdiği de bir gerçek. Bir kere sadece sitcom değil, aynı zamanda stand-up gösterisi. Muhtemelen Cem Yılmaz'a dahi yol göstermiştir ve daha birçok stand-up gösterisiyle uğraşan kişiye.

Döneminde çığır açtığı da bir gerçek, birçok sitcoma da yol gösterdiği de bir gerçek. Bir kere sadece sitcom değil, aynı zamanda stand-up gösterisi. Muhtemelen Cem Yılmaz'a dahi yol göstermiştir ve daha birçok stand-up gösterisiyle uğraşan kişiye.
@xdragxx a göre stand-up ın atası. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Araf
O şekilde, şimdi anlaşıldı. :A Zamanında izlemeyecektin rastgele bölüm işte, yine sıfırdan başlayacaktın. Bir de bir yıl olmuş, bu kadar boşluğa dayanamadın sanırım. :A Bazı sitcom diziler işte böyle boşluk bırakıyor, o boşluğa geri dönmek istersin sırf bu yüzden. @Dosi de mesela sık sık Friends'e dönmek istiyor, aynı senin Seinfeld'e döndüğün gibi. :A
İsveç kanalında başa sarıp sarıp yayınlanırken çok izledim. Son sezonlar okadar denk gelmemiştim. Uzun bir aradan sonra geçen sene izledim son sezonları :A Seinfeld tamamlasın. İlerde rast gele açarım onu da :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İsveç kanalında başa sarıp sarıp yayınlanırken çok izledim. Son sezonlar okadar denk gelmemiştim. Uzun bir aradan sonra geçen sene izledim son sezonları :A Seinfeld tamamlasın. İlerde rast gele açarım onu da :A
Baştan sona tekrar izle, daha iyi. Son sezonunu izlemesen de olur, sonuçta direkt boşluğa düşme sebebi. Daha doğrusu son dört beş bölümü izleme, hani şu Chandler ile Monica'nın yeni eve geçme hikayesiyle başlayan bölüm. Sonunu biliyorsun zaten, o bölümle birlikte direkt boşluğa düşme başlıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baştan sona tekrar izle, daha iyi. Son sezonunu izlemesen de olur, sonuçta direkt boşluğa düşme sebebi. Daha doğrusu son dört beş bölümü izleme, hani şu Chandler ile Monica'nın yeni eve geçme hikayesiyle başlayan bölüm. Sonunu biliyorsun zaten, o bölümle birlikte direkt boşluğa düşme başlıyor. :A
Yok bende o boşluk düşme olmuyor :A
Friends ve Seinfeld harici çok sevdiğim bir sit-com dizisi daha var. Bir ara bakacağım ona :A

George Costanza Fire GIF

Bu dizi en iyisi..

Bahsetmiştim. Çocukluğumun dizilerinden o da :A
All of Us'tan bahsediyorsun. :A Gerçi fikir orada kendisine ait sadece. :A The Fresh Prince of Bel-Air'den bahsediyorsun, doksanlar dizisi. Türkiye'de pek popüler değil ama hafiften Seinfeld havalarında gibi sanki. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
All of Us'tan bahsediyorsun. :A Gerçi fikir orada kendisine ait sadece. :A The Fresh Prince of Bel-Air'den bahsediyorsun, doksanlar dizisi. Türkiye'de pek popüler değil ama hafiften Seinfeld havalarında gibi sanki. :A
The Fresh Prince of Bel-Air evet :A
Yeniden başlayınca hiçbir detay hatırlamam. Yeni izliyor gibi olurum :A
Bu ikili iyiydi :A
Season 2 Money GIF by The Fresh Prince of Bel-Air

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi