Yıllardır bu anı bekliyormuş.Netflix'e geldiği gibi başlamış diziye.
Sindire sindire seyredecekmiş. @Dosi2 sene sonra falan. Epey yavaş gideceğim ben.
Yıllardır bu anı bekliyormuş.Netflix'e geldiği gibi başlamış diziye.
Sindire sindire seyredecekmiş. @Dosi2 sene sonra falan. Epey yavaş gideceğim ben.
Jerry Seinfeld bile giydiği sweatshirt ile belli etmiş tarafını. @xdragxx
Uuuuuu George'un efsaneleştiği bölümler sjsjs5. Sezon olarak şuan 10 bölüm tamamladım. İlk bölümler normal seyirdeydi ama son bölüm özellikle çok iyiydi. Şuana kadar izlediğim bölümlerde Godfather, George'un el mankeni oluşu, berber kısımları iyiydi
Galiba şimdilik bu sezon favorim 10. Bölüm.
George'un anne babası ile imtihanı, Jerry'nin Kızılderili kız ile imtihanı eğlenceli sahnelere sebep oldu. Kramer ve Elaine'ninde sahneleri iyiydi. Tüm herkesin ayrı problemlerle bir bölümde uğraşma saheleri güzel oluyor hep. Bu bölümün yıldızı George'du.
Uuuuuu George'un efsaneleştiği bölümler sjsjs
3.bölümdeki gözlük olayına baya gülmüştüm ben djdjdj
Uuuuuu George'un efsaneleştiği bölümler sjsjs
3.bölümdeki gözlük olayına baya gülmüştüm ben djdjdj
Bir 🎈 dizi daha @Sherlockdoğru o kısımlar çok iyiydi. Ben izlerken eskisi gibi not yazmadığımdan atladım. Anahtar kelime yazıyorum artık genelde Gözlükçüde indirim alma çabaları, kadın gözlük çerçevesi seçip kör adamı kandırma kısımları güzeldi. Hele bozuk parayı uzaktan farkedip ama atı öpen kadını farklı görmesi komik kısımlardı. Vay bölümü komple hatırladım geçen hafta yada ondan önceki hafta izlemiştim
Güzel bölümdü çünkü hatırlaman doğal benim favorilerimden. Bu Costanza bizi güldürüyor ya sjsjdoğru o kısımlar çok iyiydi. Ben izlerken eskisi gibi not yazmadığımdan atladım. Anahtar kelime yazıyorum artık genelde Gözlükçüde indirim alma çabaları, kadın gözlük çerçevesi seçip kör adamı kandırma kısımları güzeldi. Hele bozuk parayı uzaktan farkedip ama atı öpen kadını farklı görmesi komik kısımlardı. Vay bölümü komple hatırladım geçen hafta yada ondan önceki hafta izlemiştim
Şu hangi bölüm? Spoi açıp ilk cümlenin başını okuyunca hemen kapatmıştım yazdığın dönem. İzlemediğim bölüm gibi. Numara yaz bir dahaSözlüklerde, Twitter'da falan bu 4'lü zaten kötü insanlar yaaav çok benciller diyenler var. Yahu o kadar da değil abatmayın bu 4'lü sadece gerçekçi insanlar gereksiz romantizm gereksiz duyar yapmıyorlar o kadar tamam bazen suyunu çıkarıyorlar ama genel olarak da kötü insan falan değiller Özellikle Cosmo Kramer hakiki bir dost kimse kusura bakmasın
Bir bölümde şişe toplayıp zengin olma macerası varken Jerry'nin kayıp arabasını görüp dostuna yardım bile ediyordu napsın bu adam daha Şişelerden bile vazgeçmişti kaç gün uğraştığı halde sklgjklsj
Dün de klasik bölümlerden biri olan Çin restoranı olan bölümünü izledim. Hadi şimdi yapsınlar bakalım bu kadar klasik bölümden bu kadar komik bir 20 dakika da görelim Seinfeld zirvedir...
7.sezon 21-22 sjsjsjsjjssjsŞu hangi bölüm? Spoi açıp ilk cümlenin başını okuyunca hemen kapatmıştım yazdığın dönem. İzlemediğim bölüm gibi. Numara yaz bir daha
Bu tempo ile gidersem 2022'de belki sıra o bölümlere gelir7.sezon 21-22 sjsjsjsjjssjs
Bu iki bölümü komedi filmi yapsan sırıtmazdı harikaydı ya bir ara izleyim djdjdjd
Yahu günde 1 saatini ayır işte sinir ediyon beni...Bu tempo ile gidersem 2022'de belki sıra o bölümlere gelir
Son 2 hafta, haftada sadece 2 bölüme vakit ayırabildim ama bu hafta 6 bölüm izlemiş oldum yani yavaş yavaş oluyor gibi araya Squid Game girince kaldı. Bu ara filmleri bıraktım artık ve dizilere sardım. Pc'de izleyebildiğim bir yerli birde yabancı dizim var az bölümlü. Onları aradan çıkarınca sadece Seinfeld kalır ve yoğunlaşırım Önümüzdeki 1 ay düzenli saatlerim olacak işte. Her akşam en az 2 bölüm olarak planlıyorum Seinfeld'iYahu günde 1 saatini ayır işte sinir ediyon beni...
Sayın Gs’li dostum her konuda kudurtucu modunu açmış durumda.Bir 🎈 dizi daha @Sherlock