Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Dün bir iş için bu tarz yutup kanalı ararken 24 milyon aboneye sahip bu kanalı buldum ve bir bakiyim komedi dizisi olarak ne yapmışlar dedim :A

Zirveyi hak edene vermişler büyük tebrik.

Bir de dizinin top 10'unu yapmışlar genel olarak bu liste de başarılı diyebilirim. @Dosi sen izleme bu son videoyu ama bitirince bakarsın :A
Etiket eklemesi olunca bildirim gelmez ama konuya mesaj bildirimi geldi sadece neyseki:A
Kayıt edeyim. Bakarım ilerde. Tahminimce Mart ayı biter :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
İkinci tekrarı senden önce bitirecem bu gidişle 3x20'deyim :A
Şu bildirim sıkıntısı geçmedi yeni gördüm :A
Sırayla mı gidiyorsun?
Bu ara işi erken bitirsemde beyin yorgun oluyor ve diziden alacağım keyfi etkilemesin diye ağır tempoda gidiyorum :A
En Favori Üye bitsin 6. Sezona start vereceğim ve Noel tatiline kadar yeni dizilere el atmayacağım. Umarım ozamana kadar 7. Sezonuda aradan çıkarırım.

• Güldürdün
Şu bildirim sıkıntısı geçmedi yeni gördüm :A
Sırayla mı gidiyorsun?
Bu ara işi erken bitirsemde beyin yorgun oluyor ve diziden alacağım keyfi etkilemesin diye ağır tempoda gidiyorum :A
En Favori Üye bitsin 6. Sezona start vereceğim ve Noel tatiline kadar yeni dizilere el atmayacağım. Umarım ozamana kadar 7. Sezonuda aradan çıkarırım.
Sanki en favori üyeye günde 6-7 saat mesai harcıyon da o bitince başlayım diyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
3.sezonu bitirdim. Bence harika bir sezondu rahat 9'u var :A
4.sezon hatırladığım kadarıyla bundan da iyiydi zaten ilk 2 bölüm az çok aklımda film tadındaydı :A

• Güldürdün
Dizi akıcı ve süresi kısa olmasına rağmen izlemeye pek fırsat bulamıyorum. Bugün modumda olunca hemen açtım. Bakalım 6. sezonu nezaman tamamlarım.

Güzel bir açılış oldu. Oldukça keyifli bir bölümdü ilk bölümü. Kramer bölümün yıldızıydı. Güzellik yarışması macerası ve Jerry ile olan tüm saheleri iyiydi.
2. bölümün teması takıntılar diyebiliriz. George'un salata için teşekkür beklemesi ve çabalaması, Jerry'nin çıktığı kadının daha önce Newman ile çıktığını ve Newman'ın ilişkiyi bitirmesini kafasına takmasını ve yaşanan sahneler güzeldi.
Ve 3. bölümün yıldızı
******.jpeg

6 bölüm izledim toplamda. Yeterli. 1 haftalık izleme kısmını 1 günde halettim :A
Bu sezon Kremler daha fazla ön planda gibi.
Friends'den bir karakter vardı yine.
5. bölümde koltuklar ile ilgili sahneler ön plandaydı ve George'un adamın evinde film izlerken ki yüzsüzlükleri baya komikti :A 6. Bölümde ise George'un daima kız arkadaşının annesine yakalanma sahnelerine baya güldüm :A

6 bölüm izledim toplamda. Yeterli. 1 haftalık izleme kısmını 1 günde halettim :A
Bu sezon Kremler daha fazla ön planda gibi.
Friends'den bir karakter vardı yine.
5. bölümde koltuklar ile ilgili sahneler ön plandaydı ve George'un adamın evinde film izlerken ki yüzsüzlükleri baya komikti :A 6. Bölümde ise George'un daima kız arkadaşının annesine yakalanma sahnelerine baya güldüm :A
Devam et işte kendini kısıtlama yo yo maaa

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dün gece meşhur the contest bölümünü izledim bu bölüme puanım yine 10 yine 10 djdjdkdkdkdkdk
O kadar +18 bir konuyu bu şekilde başarılı bir şekilde işlemek harikaaaaaa. Her dizinin başarabileceği bir iş değil kesinlikle. Costanza reisin annesini hastanede ziyaret etme anı gözümden yaş getirecek kadar komikti... O çaresiz bakışlar, kuzenini dinleyememesi ve annesinin yemek isteğini erteleme çabası sesli güldürdü. Kramer zaten çok başka bir dünya. En sonunda evde çıplak gezen kadının yanına gitmesi detayı da oldukça güldürdü

Bi 6 bölüm daha izledim. 6. Sezon yarılandı. Boş tek bir bölümü yok ama efsane bölümler henüz olmadı.
Jerry'nin liseli arkadaşı ile olan koşu macerası iyi bir bölümdü. George normalde zarar vermeleri ile meşhur biri ama sekreterine bilmeden iyilik yapıp kendisinden daha fazla maaş almasına vesile oldu.
izlediğim bölümlerde en eğlenceli bulduğum Kramer'in takım elbisesini satıp kadınlar kabininde mahsur kalması. O kısımlar baya iyiydi :A

Bu arada, Kramer, Jerry'nin ayakkabılarını tamirciye götürmüştü ve o yaşlı kişilerin ayakkabıları başkalarına satacaklarını öğrendiklerinde almaya gittiler ama bölüm pat diye bitti. İlk kez yarım kaldı hissi oluştu.

• Güldürdün
Bi 6 bölüm daha izledim. 6. Sezon yarılandı. Boş tek bir bölümü yok ama efsane bölümler henüz olmadı.
Jerry'nin liseli arkadaşı ile olan koşu macerası iyi bir bölümdü. George normalde zarar vermeleri ile meşhur biri ama sekreterine bilmeden iyilik yapıp kendisinden daha fazla maaş almasına vesile oldu.
izlediğim bölümlerde en eğlenceli bulduğum Kramer'in takım elbisesini satıp kadınlar kabininde mahsur kalması. O kısımlar baya iyiydi :A

Bu arada, Kramer, Jerry'nin ayakkabılarını tamirciye götürmüştü ve o yaşlı kişilerin ayakkabıları başkalarına satacaklarını öğrendiklerinde almaya gittiler ama bölüm pat diye bitti. İlk kez yarım kaldı hissi oluştu.
İkinci turda olduğum için spoları okuyamıyorum :A

• İlginç
Zaten izlemişsin ne farkeder 😱
Peki bakma :A
Sen ayrı ben ayrı telden takılalım. Bir ara çarpışır yollar. Sen hızlı ilerliyorsun malum :A
Yoo günde en fazla 2 bölüm bakıyorum yemek yerken ve uyumadan önce :A
Olsun çoğu olayı unutmuşum çoğu bölümü sıfırdan izliyor gibiyim :A

• Güldürdün
Aferin sana detaylı yorum bana mantıklı gelmiyor hiçbir zaman zaten :A
Sana benzedik zamanla :A bence şuan sen benden de daha uzun yorum yazıyorsun :A
Sen günde 2 ise haftada 14 bölüm. Ben ise bazen haftada 2 bölüm, bazen 6 işte değişiyor :A
Haftanın bazı günleri hiç fırsatım olmuyor.

• Sinir Bozucu
Sana benzedik zamanla :A bence şuan sen benden de daha uzun yorum yazıyorsun :A
Sen günde 2 ise haftada 14 bölüm. Ben ise bazen haftada 2 bölüm, bazen 6 işte değişiyor :A
Haftanın bazı günleri hiç fırsatım olmuyor.
Yahu 20 dakikalık dizi beeeeeeeeeeee 20 dakikaaaa dünyanın en yoğun insanı bile fırsat buluuur.

• Harika
  • Beğendim