Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Yahu 20 dakikalık dizi beeeeeeeeeeee 20 dakikaaaa dünyanın en yoğun insanı bile fırsat buluuur.

Sjjsjsjjs video çok uygun :A
Orası öyle ama bazı günler hem iş hem ev yoğun tempoya sahip ve PC elime geçmiyor :A kafamda almıyor bazen ve diziyi herzaman sakin kafayla izlemeyi tercih ediyorum.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sjjsjsjjs video çok uygun :A
Orası öyle ama bazı günler hem iş hem ev yoğun tempoya sahip ve PC elime geçmiyor :A kafamda almıyor bazen ve diziyi herzaman sakin kafayla izlemeyi tercih ediyorum.
kramer GIF

Doğru uygun zamanda izlemek daha iyi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Uuuu 32 dakikalık belgesel çıkmış. Okan Bayülgen, Birol Güven pek sevdiğim isimler değil ama bakalım yine de :A

Belgeselden aldın demi :A :A
Bu arada sevmedim belgeseli. Başları ve sonradan atlayarak izledim. İyi analiz etmemişler ve sırf konuşmak için katılmışlar gibi. Üstten bakmış çoğu :A
Sana anlattıracaklardı aslında :A
Heeee yaaaa ben de sinir oldum. Bildiğimiz şeyleri anlatmışlar full ve bazı tespitleri oldukça yanlış. Bu adamlar kötü insan falan değiller mesela sadece umursamazlık var az. Jerry Babu için 2 bölüm uğraştı mesela :A
Sadece karakter tanıtımları eh işteydi o kadar.

• Güldürdün
Dizide birçok kişinin pek beğenmediği Jerry Seinfeld'in sahne gösterileri oldukça güzel tespitler içeriyor aslında. 4x18'de yaşlılarla ilgili tespitleri yine 10 numaraydı :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
@xdragxx mesajını ulaştırdım Bully'e ve sana şu mesajı yolladı :A
Çöpçatanlık (The Fix Up) bölümünü çok beğendim. Seinfeld bazı bölümleri sıkıcı olabiliyor ama bu bölüm baya komik ve dolu doluydu. Limuzin bölümü şahaneydi, zekice yazılmış. Çok güldüm :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Çöpçatanlık (The Fix Up) bölümünü çok beğendim. Seinfeld bazı bölümleri sıkıcı olabiliyor ama bu bölüm baya komik ve dolu doluydu. Limuzin bölümü şahaneydi, zekice yazılmış. Çok güldüm :D
Seinfeld mı izliyor kendisi.. Yine kanım dondu.. İletirsin Dosi hanım..

• Güldürdün
Dördüncü sezona geçtiğinde sıkıcı bölüm kalmaz :A

• Güldürdün