- Reaksiyon puanı
- 114,551
- Puanı
- 1,060
Gece gelmezse yarın cevap gelirHarikasın, bekliyorum
Gece gelmezse yarın cevap gelirHarikasın, bekliyorum
Biraz daha vaktim var. (Senin cümlen)Gece gelmezse yarın cevap gelir
Bugün vaktim çok sjsjjjss uyku yok yarın iş yokBiraz daha vaktim var. (Senin cümlen)
Sen ve Aykut'un kanını dondurduğu için çok memnun, sırada hedefimde kütükler ve @Tolstoyevski var dedi aynen bunu dedi
Bully'e yabancı dizi izlemek yaramamış. Gitsin bütün yerli dizileri izlesin o
Bir sürü yabancı dizi izlemiş o Friends'i de bitirdi. Hatta Kalifat'ı da izledi ve çok beğendi @MEnesBully'e yabancı dizi izlemek yaramamış. Gitsin bütün yerli dizileri izlesin o
Bak bak nasıl da hemen araya Kalifat reklamını sıkıştırıyorBir sürü yabancı dizi izlemiş o Friends'i de bitirdi. Hatta Kalifat'ı da izledi ve çok beğendi @MEnes
Gerçekleri yazıyorumBak bak nasıl da hemen araya Kalifat reklamını sıkıştırıyor
Bully:Bully'e yabancı dizi izlemek yaramamış. Gitsin bütün yerli dizileri izlesin o
Kütük kanımı dondurdu.. Yabancı diziler benden soruluyor artık..
Oha anında cevap gelmiş Ya en fazla CW dizileri falan izler o. Gelse burada @DarkLegenD ile beraber The 100 över ancaGerçekleri yazıyorum
------
Bully:
Fenerbahçe için tebrik etmişti, ondan geldi cevapOha anında cevap gelmiş Ya en fazla CW dizileri falan izler o. Gelse burada @DarkLegenD ile beraber The 100 över anca
Bully:Oha anında cevap gelmiş Ya en fazla CW dizileri falan izler o. Gelse burada @DarkLegenD ile beraber The 100 över anca
Başyapıtları bitiriyorum tek tek kütük bey.. Kalite nerde ben orda..
Big Mouth izliyorum ve gülmekten karnıma ağrılar girdi... Yani seninle uğraşamayacağım şimdi.Oha anında cevap gelmiş Ya en fazla CW dizileri falan izler o. Gelse burada @DarkLegenD ile beraber The 100 över anca
Oha anında cevap gelmiş Ya en fazla CW dizileri falan izler o. Gelse burada @DarkLegenD ile beraber The 100 över anca
Bully ne anlar yabancı dizilerden kütük dostum.. Medcezir falan izlesin anca..Bully:
Bir sürü yabancı dizi izlemiş o Friends'i de bitirdi. Hatta Kalifat'ı da izledi ve çok beğendi @MEnes
Reklamı sıkıştırıyor üstüne bana hatırlatıp unutturmamayı da es geçmiyor... Bu Zey'den korkulur...Bak bak nasıl da hemen araya Kalifat reklamını sıkıştırıyor
Ama işe yaramıyor fakat yazdığım gerçek, ama ama sana hatırlatma maksatı olduğu da gerçekReklamı sıkıştırıyor üstüne bana hatırlatıp unutturmamayı da es geçmiyor... Bu Zey'den korkulur...
Yarıyor niye yaramasın, elbet izleyeceğim... Yazdığın ise şaşırtıcı bir durum... Kaan kardeşimin bir sürü yabancı dizi izleyip bu kültüre sahip olmasını beklemezdim...Ama işe yaramıyor fakat yazdığım gerçek, ama ama sana hatırlatma maksatı olduğu da gerçek
Forumu bırakan yabancı dizi ve filmlere yöneliyor. En büyük örnek @ArafYarıyor niye yaramasın, elbet izleyeceğim... Yazdığın ise şaşırtıcı bir durum... Kaan kardeşimin bir sürü yabancı dizi izleyip bu kültüre sahip olmasını beklemezdim...
Ben forumu bıraksam nee bırakmasam ne, zaten varlığımla yokluğum belli değil... Sanat benim hep içimde ve içimde kalmaya devam edecek... Forumda olsam da olmasam da...Forumu bırakan yabancı dizi ve filmlere yöneliyor. En büyük örnek @Araf
Ha ben de ara verdiğim zamanlar baya filmlere sarılıyorum.
Bu arada muhabbette çok gerilere gitmeye üşendim de, sitcom izletmeye çalışma @MEnes'e. Sitcom dizilerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç işi olmaz. New Girl izlemişti sanırım sadece sitcom olarak, o kadar. Gülme efekti var diye izlemiyor ama çok sevdiğimiz dizimizin senaristi bile gülme efektli dizilerden geçmiş. Hatta HIMYM izlemişliği de var. Modern Family ile Scrubs'u da izlemişliği, hatta önermişliği de var.Forumu bırakan yabancı dizi ve filmlere yöneliyor. En büyük örnek @Araf
Ha ben de ara verdiğim zamanlar baya filmlere sarılıyorum.
ASLA izlemem ASLA... New Girl sitcom falan değil yalan dolan kuru iftira onlar... Dış çekimi olan gülme efekti olmayan diziyi sizin sitcomlarınıza benzetmeyin kardeşim... NEW GIRL sitcom değildir... Senaristimiz izleyebilir ben senaristimizin her dediğini yapacka mıyım sanki...Bu arada muhabbette çok gerilere gitmeye üşendim de, sitcom izletmeye çalışma @MEnes'e. Sitcom dizilerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç işi olmaz. New Girl izlemişti sanırım sadece sitcom olarak, o kadar. Gülme efekti var diye izlemiyor ama çok sevdiğimiz dizimizin senaristi bile gülme efektli dizilerden geçmiş. Hatta HIMYM izlemişliği de var. Modern Family ile Scrubs'u da izlemişliği, hatta önermişliği de var.