Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ama işe yaramıyor :A fakat yazdığım gerçek, ama ama sana hatırlatma maksatı olduğu da gerçek :A
Yarıyor niye yaramasın, elbet izleyeceğim... :A Yazdığın ise şaşırtıcı bir durum... Kaan kardeşimin bir sürü yabancı dizi izleyip bu kültüre sahip olmasını beklemezdim... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarıyor niye yaramasın, elbet izleyeceğim... :A Yazdığın ise şaşırtıcı bir durum... Kaan kardeşimin bir sürü yabancı dizi izleyip bu kültüre sahip olmasını beklemezdim... :A
Forumu bırakan yabancı dizi ve filmlere yöneliyor. En büyük örnek @Araf :A
Ha ben de ara verdiğim zamanlar baya filmlere sarılıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
Ben forumu bıraksam nee bırakmasam ne, zaten varlığımla yokluğum belli değil... :A Sanat benim hep içimde ve içimde kalmaya devam edecek... Forumda olsam da olmasam da... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu arada muhabbette çok gerilere gitmeye üşendim de, sitcom izletmeye çalışma @MEnes'e. Sitcom dizilerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç işi olmaz. New Girl izlemişti sanırım sadece sitcom olarak, o kadar. Gülme efekti var diye izlemiyor ama çok sevdiğimiz dizimizin senaristi bile gülme efektli dizilerden geçmiş. Hatta HIMYM izlemişliği de var. :A Modern Family ile Scrubs'u da izlemişliği, hatta önermişliği de var. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Bu arada muhabbette çok gerilere gitmeye üşendim de, sitcom izletmeye çalışma @MEnes'e. Sitcom dizilerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç işi olmaz. New Girl izlemişti sanırım sadece sitcom olarak, o kadar. Gülme efekti var diye izlemiyor ama çok sevdiğimiz dizimizin senaristi bile gülme efektli dizilerden geçmiş. Hatta HIMYM izlemişliği de var. :A Modern Family ile Scrubs'u da izlemişliği, hatta önermişliği de var. :A
ASLA izlemem ASLA... :A New Girl sitcom falan değil yalan dolan kuru iftira onlar... :A Dış çekimi olan gülme efekti olmayan diziyi sizin sitcomlarınıza benzetmeyin kardeşim... NEW GIRL sitcom değildir... Senaristimiz izleyebilir ben senaristimizin her dediğini yapacka mıyım sanki... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf