3x2 son zamanlarda en çok güldüğüm dizi bölümü oldu
Kramer sen nasıl bir insansın ya sjsjs Kızılderili dansları ve yemekleri nedense çok güldürdü sjsjs
3. Sezon 2. yorumumu ararken şunlara denk geldim 7. Sezon harbiden kışı bulacak sjsjsjjs zamanında ek not verdin diye kayıt etmişim3x2 son zamanlarda en çok güldüğüm dizi bölümü oldu
Kramer sen nasıl bir insansın ya sjsjs Kızılderili dansları ve yemekleri nedense çok güldürdü sjsjs
Nedense canım Soup Nazi bölümünü izlemek istedi bugün Elaine bölümün yıldızıydı 7x6'ydı Dosi'ye de ek bilgi olsun
Nazi çorbacıya gereken dersi verdi Çorbacının tek kankasının Kramer olması da oldukça güldürdü Yine 1 film konusu olacak Seinfeld bölümü daha Bence Seinfeld'i diğer dizilerden ayıran en belirgin özelliği bu. Jerry Seinfeld ve ortağı biraz kafa patlatsa bu dizideki bölümlerden rahat 5-10 arası komedi filmi çıkardı.
Bu ek bilgi ne için? Sevdiğin bir bölüm ? bu arada ben bu diziye baştan başlamadan önce sadece başlangıcında izleyip sonrasında senin belirlediğin güzel bölümleri arada izleyecektim ama sonra beni sardı ve baştan sona olarak gitmekteyim. Bu bölüm 7. Sezondan. Sonbaharda izlenir
------
Naziyi okurken limuzin bölümü sandım bir an
Yok seneye kışın izlenir sonbahar erken...
Bi sezon 24 bölüm zaten En kötü 2 haftada bitse yine ki onun için günde 1.5 bölüm falan izlemen lazım
Hangi sezon diye merak edersin diye düşündüm Soup Nazi sevilmez mi ya? Top 5 bölümlerden biri
Bak şöyle kayıt ettim, burda okadar yorum yazıyoruz ki kaybolmasın zamanı gelince kıyaslayıp yorum fırlatırım kendi sezonluk genel yorumlarımı da kayıt edeceğim. İlerde lazım olur bana yazılarım
Ben ilk bölümün altında demişim3. Sezona başladık bakalım. Günde 2 en fazla 4 bölüm olarak ilerlemeyi planlıyorum.
3×1-3×2
Açılış harika oldu. İlk bölümü çok beğendim.
Bu bölümde masaj kısmında çok güldüm George'a özellikle en çok güldüren oldu ve masaj yapan adamın pantolonunu çıkar dediği sahnedeki hareketlerine güldüm.
3×2
ilk bölümün biraz altında olan bir bölümdü ama eğlenceliydi bu da. Gerçeklik kavramının ön planda olduğu bir bölümdü.
Son 3 bölüme baktım da özellikle son bölüm harika5. Sezon bitimine son 3 bölüm kaldı. 19. Bölüm 18. Bölümün devamıydı. Nadiren olan bir durum. Şu sıralar belkide durgunluğun verdiği sebepten dolayıdır bilemem ama 4. Sezonun altında geldi bana şimdilik.
Sezonu tamamlandıktan sonra ara verip, ileriki bir zamanda 6. Sezona start veririm.
Umarım yok dizi herzamanki gibi eğlenceli ama 4. Sezon bir kaç tane efsane bölümler vardı. Burda o tadı az aldım. Durgunluk derken benim durgunluğum dedim. Diziye yazık etmemek için iyi zamanıma saklayayım diğer sezonlarıSon 3 bölüme baktım da özellikle son bölüm harika
4-5 arasında çok fark yok bence zatenUmarım yok dizi herzamanki gibi eğlenceli ama 4. Sezon bir kaç tane efsane bölümler vardı. Burda o tadı az aldım. Durgunluk derken benim durgunluğum dedim. Diziye yazık etmemek için iyi zamanıma saklayayım diğer sezonları
5. Sezonu tamamladım nihayet. 4. Sezon kadar efsane bölüm sayıları çok olmasa da nerdeyse tüm bölümler güzeldi.
Friends dizisinden Monica'yı görmek güzeldi.
Sezona puanım 8.7 (4. Sezona 8.9 vermişim)
Şu kısım efsaneydi 👇
@xdragxx şu sezon finali bölümünden. Bunu sen arada paylaşırdın ve bölümdeki o başlangıçtaki umutsuz konuşması seni anımsattı tekrar izle ve ders al George'dan. Malum kafa yapısını değiştirince herşey tersine ve olumlu oldu onun için
9 dakkika bu yorumumu yazdın uzun birşey bekledimReisin en efsane olduğu bölüm ya
Girdim çıktım 9 dakika konuda değildim...9 dakkika bu yorumumu yazdın uzun birşey bekledim
Anlam veremedim bu ne bir bölümde mi olayı var?
Anlam veremedim bu ne bir bölümde mi olyo var?
Evet hatırladım. Rahatsız etmişti orayı ama görsel hatırlatmadı o an3.sezonun bir bölümünün direkt konusu buydu
Şu Twetty'li olanı bulsam alacam direktEvet hatırladım. Rahatsız etmişti orayı ama görsel hatırlatmadı o an
Alıp ne yapacaksınŞu Twetty'li olanı bulsam alacam direkt
Krala hiç benzemiyor