Başla işte ne ekimi...Sana keyifli izlemeler
Ben de Ekim gibi başlarım belki. Bakarım duruma
Başla işte ne ekimi...Sana keyifli izlemeler
Ben de Ekim gibi başlarım belki. Bakarım duruma
PC gelmedi daha hem Vmym bitsin önceBaşla işte ne ekimi...
Yooook artık bunu da VMYM'a bağladınPC gelmedi daha hem Vmym bitsin önce
Çok vaktimi yiyor bazı konularımı erteledim malumYooook artık bunu da VMYM'a bağladın
Bu bana biraz abartı geldi Haftada 2 ya da 3 yarışmacı oluyor yarışma da ortalama 2.5 saat sürüyor altı üstü...Çok vaktimi yiyor bazı konularımı erteledim malum
Sebebini detaylı yazayım Dm'de anlarsınBu bana biraz abartı geldi Haftada 2 ya da 3 yarışmacı oluyor yarışma da ortalama 2.5 saat sürüyor altı üstü...
Her gün Şekerpare gibi filmler izleyeceğine 6-7 bölüm Seinfeld izle sen de@xdragxx kullanıcı adını da Seinfield olarak değiştirecek sanırım bu gidişle, öyle bir fanlık.
Merak etme, o tarz dizilere de zaman ayırıyorum. Sen de Seinfield dışında bir şeyler izle, Fight Club dışında gelişen de bir film kültürün olsun.Her gün Şekerpare gibi filmler izleyeceğine 6-7 bölüm Seinfeld izle sen de
Ben iyi denilebilecek çoğu filmi izledim zaten Ama sizin gibi 5-6 verilecek filmlere hiçbir şekilde şans vermiyorum boşa vakit kaybı olarak görüyorum...Merak etme, o tarz dizilere de zaman ayırıyorum. Sen de Seinfield dışında bir şeyler izle, Fight Club dışında gelişen de bir film kültürün olsun.
@MEnes kardeşimle aynı düşüncedesin ama görmek lazım, sevip sevmeyeceğimizi izledikten sonra karar veririz. Bu arada filmleri 9 puandan da başlatmıyorum ben senin gibi, 5-6 diyorsun da, belirteyim. Tam puan da gelebiliyor benden. Sen hayranı olduğun filme 10 puan bile vermedin.Ben iyi denilebilecek çoğu filmi izledim zaten Ama sizin gibi 5-6 verilecek filmlere hiçbir şekilde şans vermiyorum boşa vakit kaybı olarak görüyorum...
Seinfield, 1 Ekim itibarlye Netflix'te yayında!
5. sezona tahmini ne zaman başlarsın? ben 4 sezon izlemiştim. 5i biraz ileri tarihe atıp duruyorum belki denk getiririm1x1 1x2
Yıllar sonra yeniden dönüş vakti geldi.
Netflix'te Seinfeld görmek de hoş bir duygu oldu. İlk bölümler için beklentim çok düşük olduğundan epey güzel geldi aslında. İkinci bölüm ilkinden iyiydi. İlk bölüm de hiç fena bir giriş değildi.
7/10 8/10
Netflix'e geldiği gibi başlamış diziye.1x1 1x2
Yıllar sonra yeniden dönüş vakti geldi.
Netflix'te Seinfeld görmek de hoş bir duygu oldu. İlk bölümler için beklentim çok düşük olduğundan epey güzel geldi aslında. İkinci bölüm ilkinden iyiydi. İlk bölüm de hiç fena bir giriş değildi.
7/10 8/10
2 sene sonra falan. Epey yavaş gideceğim ben.5. sezona tahmini ne zaman başlarsın? ben 4 sezon izlemiştim. 5i biraz ileri tarihe atıp duruyorum belki denk getiririm