eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Boynumuzun borcu :A

İki haftadır düşük verdiğim için olabilir :A
Teoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti. :A
------

Ne yedi başlı ejderhası gerçek yüzüm bu işte, iyi olunca iyi diyorum kötü olunca kötü :A
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun. :A
------

Bugün neyin var senin :A
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık. :A

Teoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti. :A
------

------

Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık. :A
Şoka uğradım :A Ben bana nasıl davranılıyorsa ayna gibi onu veriyorum, eğer bu yüzsüzlükse yüzsüzün en önde gideni bile olabilirim :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
------

------

Ne zaman düşük vermişim :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Şoka uğradım :A Ben bana nasıl davranılıyorsa ayna gibi onu veriyorum, eğer bu yüzsüzlükse yüzsüzün en önde gideni bile olabilirim :A
Ya da çifte standart mı oluyordu? Onu @denizz19 daha iyi bilir gerçi. Hep yaptığı şey olduğu için. :A
------

Ben kaçayım artık bahsettim durumdan bir aksilik olursa sana şey ederim bir yarını görelimde :A

Cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:
Sonuçlarda olamıyorum deme. 😱

İyi geceler. :bhr: