Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?![]()
Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?![]()
Boynumuzun borcuBen de bu konuda itimadım yüksek olduğu için gözüm arkada değil![]()
İki haftadır düşük verdiğim için olabilir@Silinmiş Üye seni sevmiyor olabilir.![]()
Gerçek yüzünü göster. Bu halinle yedi başlı ejderhaya benziyorsun.Yo onları da ben yazdım, ruh halim dalgalı genelde istersen yarın yine eskiye dönerim![]()
Ne yedi başlı ejderhası gerçek yüzüm bu işte, iyi olunca iyi diyorum kötü olunca kötüGerçek yüzünü göster. Böyle yedi başlı ejderhaya benziyorsun.![]()
Bugün neyin var seninCezalandırma yönetimini ifşa ettiğim için özür dilerim.![]()
Teoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.Boynumuzun borcu
İki haftadır düşük verdiğim için olabilir![]()
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.Ne yedi başlı ejderhası gerçek yüzüm bu işte, iyi olunca iyi diyorum kötü olunca kötü![]()
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.Bugün neyin var senin![]()
Bana iddialı gelmediTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.![]()
Şoka uğradımTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.
------
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.![]()
Ne zaman düşük vermişimTeoman demek qualität demek. Hadi son haftayı anlarımda 2 hafta önce çok iddialı gelmişti.
------
O zaman sen düpedüz yüzsüz oluyorsun.
------
Seni ifşa ettiğim için üzgünüm ama napayım çok kötüsün. İnsan sırf etiketlemedi diye düşük verir mi. Yazık.![]()
Ben kaçayım artık bahsettim durumdan bir aksilik olursa sana şey ederim bir yarını görelimdeEvet risk alıp ilerledin mi yarışmaya daha çok asılıyorsun.Bende öyle yapmıştım aslında Rengarenk şarkısı hariç.
![]()
Ya da çifte standart mı oluyordu? Onu @denizz19 daha iyi bilir gerçi. Hep yaptığı şey olduğu için.Şoka uğradımBen bana nasıl davranılıyorsa ayna gibi onu veriyorum, eğer bu yüzsüzlükse yüzsüzün en önde gideni bile olabilirim
![]()
Sonuçlarda olamıyorum deme. 😱Ben kaçayım artık bahsettim durumdan bir aksilik olursa sana şey ederim bir yarını görelimde
Cicili bicili rüyalar![]()
Aman neyse ne bilmiyorum işte sadece uyguluyorumYa da çifte standart mı oluyordu? Onu @denizz19 daha iyi bilir gerçi. Hep yaptığı şey olduğu için.![]()
Teoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.Ne zaman düşük vermişim![]()
Biraz bana özen. Elit biri ol.Aman neyse ne bilmiyorum işte sadece uyguluyorum![]()
Şarkılarını beğenmediğim için düşük verdim onaTeoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.![]()
İyi kıvırıyorsun. Ama zaten özel jürimizi de ifşa etmek bize yakışmazdı. O yüzden fitne, fesatlığına tolerans göstererek seni kurtarmış oldum aslında.Şarkılarını beğenmediğim için düşük verdim ona![]()
Aa senin kadar köylüsünü görmedim be, elitlikmiş, modernlikmiş, asillikmiş ne ararsan bendeTeoman'a mesela. Seni etiketlemediği için düşük vermiş olabilirsin.
------
Biraz bana özen. Elit biri ol.![]()
Elitler yüzsüz olmaz ki.Aa senin kadar köylüsünü görmedim be, elitlikmiş, modernlikmiş, asillikmiş ne ararsan bende![]()
Sen iyi değilsin bugünİyi kıvırıyorsun. Ama zaten özel jürimizi de ifşa etmek bize yakışmazdı. O yüzden fitne, fesatlığına tolerans göstererek seni kurtarmış oldum aslında.![]()
İyi sustum o zaman, bu hafta oylarını tek tek tek kontrol edeceğim. Yavaş yavaş. Bakalım dediklerim doğru çıkacak mı.Sen iyi değilsin bugün![]()
Kendindeki tüm özelliklerini bana sıralıyorsun işte.Elitler yüzsüz olmaz ki.
Varsın olsun köylü olalım, biz en azından karakterliyiz.![]()