Ben anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki? @batuhankaralar @denizz19Mesela @batuhankaralar Edis’e o kadar iyi puanlar veriyorum ama şarkı paylaşırken beni etiketlemiyor bile
Bundan sonra sadece benden kopyalayın.
Ben anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki? @batuhankaralar @denizz19Mesela @batuhankaralar Edis’e o kadar iyi puanlar veriyorum ama şarkı paylaşırken beni etiketlemiyor bile
@denizz19 önceki haftalarda etiketliyordu aslında ama bu hafta eski listeyi kullanmış, nedendir bilmemBen anlamadım, siz etiketleri nereden alıyorsunuz ki? @batuhankaralar @denizz19
Bundan sonra sadece benden kopyalayın.
Bunların hepsi puanına yansır o zaman.@denizz19 önceki haftalarda etiketliyordu aslında ama bu hafta eski listeyi kullanmış, nedendir bilmem
Merve’ye düşük vermemi mi istiyorsunBunların hepsi puanına yansır o zaman.
Edis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.Merve’ye düşük vermemi mi istiyorsun
Beceriksizsin.Bununki bide farklı mı oluyor Neyse dur aralığını bulup diğer videoya uyarlayayım
Aaa inan bana böyle yarışmak çok daha keyifliBu forumda Serdar Ortaç, İsmail YK ve arabesk sanatçılarından uzak duracaksın. Herkesin bi antipatisi oluyor genelde böyle şarkıcılara.
------
Recabını yolla özelden editleyelim o zaman.
Onlara inat ilerleyeceğim diyorsun.Aaa inan bana böyle yarışmak çok daha keyifli
Aa ne beceriksizliği, zekamı ve yeteneğimi konuşturarak şakasına (!) bir soru sordum sadeceEdis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.
------
Beceriksizsin.
Sunucumsu da olmasa napacaksın bilmiyorum.
Demek sana da mesaj veriyorlar @Silinmiş Üye dan kopyaladım benMerve’ye düşük vermemi mi istiyorsun
En son ondan bahsettik Edis’e niye düşük vermemi istiyorsunEdis'ten bahsetmiştik, Merve nereden çıktı.
------
Beceriksizsin.
Sunucumsu da olmasa napacaksın bilmiyorum.
Her ilerledikçe o alınan keyif çok güzel birşey bunu garanti şarkıcılarla yarısanlar tadamazOnlara inat ilerleyeceğim diyorsun.
Ben niye Edis'in elemek isteyeyim? İstesem 3 kere 2 puan farkla elenmekten yırtan @batuhankaralar'ı çoktan şutlamıştım. Sunucu dediğin objektif olur, benim gibi.En son ondan bahsettik Edis’e niye düşük vermemi istiyorsun
Beni etkilemez böyle şeyler, Merve’yi severimDemek sana da mesaj veriyorlar @Silinmiş Üye dan kopyaladım ben
Evet risk alıp ilerledin mi yarışmaya daha çok asılıyorsun. Bende öyle yapmıştım aslında Rengarenk şarkısı hariç.Her ilerledikçe o alınan keyif çok güzel birşey bunu garanti şarkıcılarla yarısanlar tadamaz
Ben de bu konuda itimadım yüksek olduğu için gözüm arkada değilBeni etkilemez böyle şeyler, Merve’yi severim
@Silinmiş Üye seni sevmiyor olabilir.Beni etkilemez böyle şeyler, Merve’yi severim
Niye puanlarına yansır o zaman dedinBen niye Edis'in elemek isteyeyim? İstesem 3 kere 2 puan farkla elenmekten yırtan @batuhankaralar'ı çoktan şutlamıştım. Sunucu dediğin objektif olur, benim gibi.
Cezalandırma yönetimini ifşa ettiğim için özür dilerim.Niye puanlarına yansır o zaman dedin
180 derece dönüş yapmışsın yine. Dünkü mesajların neydi o zaman? Kardeşin mi yazdı onları?Aa ne beceriksizliği, zekamı ve yeteneğimi konuşturarak şakasına (!) bir soru sordum sadece
Sunucumsu kim be burada bir sunucu var o da ANLI ŞANLI SUNUCUMUZ @kerem