Bana özenme o zaman. Sertab hayranlığını bile benden özenmiş olabilirsin.Kendindeki tüm özelliklerini bana sıralıyorsun işte.
Aboooovvvv ben bu lafın altından nasıl kalkarım, etme eyleme.![]()
Bana özenme o zaman. Sertab hayranlığını bile benden özenmiş olabilirsin.Kendindeki tüm özelliklerini bana sıralıyorsun işte.
Aboooovvvv ben bu lafın altından nasıl kalkarım, etme eyleme.![]()
Sen de oylarını bana gönder, ben de seni kontrol edeyimİyi sustum o zaman, bu hafta oylarını tek tek tek kontrol edeceğim. Yavaş yavaş. Bakalım dediklerim doğru çıkacak mı.![]()
Hadsiz seni. Sunucu dokunulmazdır, kontrol edilemez.Sen de oylarını bana gönder, ben de seni kontrol edeyim![]()
Özel jüri de dokunulmazdırHadsiz seni. Sunucu dokunulmazdır, kontrol edilemez.![]()
İftiraya gel, Sertab ile olan hikayem çook daha farklı.Bana özenme o zaman. Sertab hayranlığını bile benden özenmiş olabilirsin.![]()
Olabilir.Rüyasında gördü galiba, napıyordun olm rüyanda Hadise ile söyle 😁😁😁🤭🤭 @Çiğdem @dreamy @xemrexxx @kerem @Emre Ozansoy
Sabah sabah neyin fesatlığını yapıyon git uyuOlabilir.![]()
Bana diyene kadar sen uyu, iftira atmazsın en azından bir kaç saat.Sabah sabah neyin fesatlığını yapıyon git uyu
Ben uykumu çoktan aldım sen uyu da kafamız rahatlasın yaaaaaaaBana diyene kadar sen uyu, iftira atmazsın en azından bir kaç saat.![]()
Canım ben uyurken sizin kafanız rahat olamaz, ben uyanıkken rahat olabilir.Ben uykumu çoktan aldım sen uyu da kafamız rahatlasın yaaaaaaa![]()
Yooo sen yokken kafam gayet rahattı büyücülüğe mi başladın şimdi de sabah sabah bütün iştahım kesildiCanım ben uyurken sizin kafanız rahat olamaz, ben uyanıkken rahat olabilir.![]()
Bunlar daha başlangıç.Yooo sen yokken kafam gayet rahattı büyücülüğe mi başladın şimdi de sabah sabah bütün iştahım kesildi![]()
Ne kuruyon kafanda yine?Bunlar daha başlangıç.![]()
Ne kuruyon kafanda yine?Bunlar daha başlangıç.![]()
Senin için çok güzel şeyler kuruyorum.Ne kuruyon kafanda yine?
------
Ne kuruyon kafanda yine?![]()
Bu gece kapını kilitle kapını kitlemeden sakın yatmaSenin için çok güzel şeyler kuruyorum.![]()
Bunu yapması gereken sensin.Bu gece gece kapını kilitle kapını kitlemeden sakın yatma![]()
Kim kimi kesecek göreceğiz bakalım 😉Bunu yapması gereken sensin.![]()
Bence Çiğdem in kudurukluğuna dayanamayıp yurtdışına kaçtıDestoş öldü bence.![]()
O tamamen gitti öteki tarafa 4 ay önce falanforumdash n azaman gitti ?ikisini bilmiyorum.ilk arkadaşlarım @Dosi @Angelica @xemrexxx @The_Erinch @Sherlock
Ne yapacaksın isimlerinin anlamını?Sen Mor ve Ötesi ne demek onu açıkla önce.![]()
Bana hiç tekin bir isim gibi gelmiyor vardır pis bir anlamı kesin.Ne yapacaksın isimlerinin anlamını?
İzel bu klibinde Britney'i taklit etmiş bu arada.Britney 2000'de çıkardığı Stronger klibinde sandalyeyle tek başına dans ederek şov yapmıştı. İzel'in bu şarkısı da 2001'de çıkmış ve aynısını yapmaya çalışmış. (Becerememiş tabii orası ayrı.
) Bu kadar özentilik, taklitçilik olmaz.
@kerem