Yok canım ama cringe gibi ya da ben garipsiyorum.
Yok canım ama cringe gibi ya da ben garipsiyorum.
Hızlı ol, bekliyorum.Yok canım ama cringe gibi ya da ben garipsiyorum.![]()
Of bunu bir gün anlatacağım asla aklıma gelmezdi neyse yazmaya gidiyorum.Hızlı ol, bekliyorum.![]()
Sorumlu bir yarışmacıyım
Sen düşük oy ver o zaman görürsün
Bu hafta elenmezsem olur
Elenmezsin kolay kolay.Bu hafta elenmezsem olur![]()
Buradan yaz hepimiz merak ediyoruz.Of bunu bir gün anlatacağım asla aklıma gelmezdi neyse yazmaya gidiyorum.![]()
Sertab'ın nesini merak edeyim.
Söylemiştim aslında, anlatamamışım demek ki. Türkçe'm bozuk bu aralar. Forum dışı neredeyse hiç Türkçe kullanmadığımdan olsa gerek.Keşke bunu önceden bilseydim.Her seferinde mesaj kutusundan etiket listesini bulmaya çalışıyordum bildirim gitmiyor diye.
![]()
Sakın, sadece sana özel yazdım onu da kimseyle paylaşmayacağına güvenerek.
Sertab'ın nesini merak edeyim.![]()
Nasıl bir Sertab fanı olduğunu söyledi. Hiç cringe bir olay değil, neyden utandın anlamadım.
Fanı olduğu güne lanet olun...Nasıl bir Sertab fanı olduğunu söyledi. Hiç cringe bir olay değil, neyden utandın anlamadım.@slhttnmtl
Merak etme ağzım sıkıdır ama bir şey yok ki bunda. Bilseler bir şey olacak sanki.Sakın, sadece sana özel yazdım onu da kimseyle paylaşmayacağına güvenerek.Utanıyorum.
![]()
Neyse @kerem sana söyler herhalde de ya ben bunu neden yazdım hala aklım ermiyor
Ne biliyim biraz garip geldi, hem milletin içinde üye olan olmayan herkes istediği zaman görecek, özelden yayılırsa en azından belli kişiler bilmiş olur.Nasıl bir Sertab fanı olduğunu söyledi. Hiç cringe bir olay değil, neyden utandın anlamadım.@slhttnmtl
O kadar iyi şarkı yoktu halbuki. Nerede zorlandın.Of ben bu listeyi hazırlıyorum, tam sonlara geldim bu sefer düşük vermek istemediğim şarkılara çok düşük sıralar kalmış.Ah ucundaki -15 olmasa hazırlamazdım ama bir şekilde altından kalkıcaz.
![]()