eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Bana hiç tekin bir isim gibi gelmiyor vardır pis bir anlamı kesin. :A
Özel bir anlamı yok diye biliyorum. Kulağa hoş gelen cool bir isim. :A

Benim gruptakiler Alman Lise'lerinde, Boğaziçi'lerde okumuş, terbiyeli, kültürlü, iyi aile çocuklarıdır. Öyle pis şeyler arama hiç. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta oylaması an itibariyle başlamıştır.

Oylarınızı Cuma akşamı 20:00'a kadar bekliyor olacağım. Kolay gelsin. :Z

1. Hadise - Stir Me Up
  2. Pinhani - Unutuldular
  3. Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
  4. Merve Özbey - Boynun Borcu
  5. Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
  6. MFÖ - Güllerin İçinden
  7. Edis - Benim Ol
  8. Serdar Ortaç - Beni Unut
  9. maNga - Yad Eller
  10. Candan Erçetin - Hayırsız
  11. İzel - Geceler Kara
  12. Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
  13. Model - Sarı Kurdeleler
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Yok canım öyle özel bir durum, denk gelmiş :A

Her ne kadar ilk sıralarda beklemesem de diğer yabancı şarkılar gibi olmadığı kesin, elenmesi bana sürpriz olur. Her ne kadar Sertab Erener'e yakın olmasa da öyle aman aman uzağında da değil yani. :A
------

Yazdım üstte :A

Aman klibe de mi bakıyorlar burda oy verirken, ne biliyim ben :A
Tm kardeşim
MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta oylaması an itibariyle başlamıştır.

1. Hadise - Stir Me Up
  2. Pinhani - Unutuldular
  7. Edis - Benim Ol
  9. maNga - Yad Eller
  11. İzel - Geceler Kara
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ta çok beklesin seneye vercem oyları :A

1. Hadise - Stir Me Up
  2. Pinhani - Unutuldular
  7. Edis - Benim Ol
  9. maNga - Yad Eller
  11. İzel - Geceler Kara
- Şarkı Listesi -

Şimdi şöyle hepsine 30 saniye falan baktım ve şu birincim olur diyeceğim yok 😱 hatta sonuncu olur diyeceğim de olmadı :A ve bir kaç kere dinleyeceğim oy verirken ama sadece tek diyeceğim @phoebebuffay bu kez hoşuma gitti :A nihayet :A (son 3'te olmazsın hatta son 5'te de :A )
Diğerleri zamanı gelince öğrensin. Şuan sıralama yapmadım.

Ben senin attığın etiket listesini alıyorum bu ilk başta açılan mesaj kutusundan. Bana güncel etiket listesini mesaj olarak atsana ordan alayım, konudan aldığımda bildirim gelmiyor demiştin bende o yüzden almıyorum. :A Bilerek yapılan bir şey değil yani. :F @eskici
Hemen üstteki mesajı alabilirsin. Aslında konudan kopyalamak sorun değil. Önce etiket listesini yapıştırıp sonra diğer kısımları eklersen sorun çıkmaz. :A
------

Şimdi şöyle hepsine 30 saniye falan baktım ve şu birincim olur diyeceğim yok 😱 hatta sonuncu olur diyeceğim de olmadı :A ve bir kaç kere dinleyeceğim oy verirken ama sadece tek diyeceğim @phoebebuffay bu kez hoşuma gitti :A nihayet :A (son 3'te olmazsın hatta son 5'te de :A )
Çok denk şarkılar var bu hafta, benim aklımda da var bir iki kişi ama final puanını hangi 3'lü alır onu da kestiremiyorum. :A
------

Tm kardeşim
Ta çok beklesin seneye vercem oyları :A
Aa niye? :A

İyi bir puan alırız umarım o zaman. :A

Gelecek haftadan itibaren en iyiler olarak gördüğüm şarkılarımı kullanmaya başlayacağım. Haftaya slow bir şarkı var, seversin umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Of ben bu listeyi hazırlıyorum, tam sonlara geldim bu sefer düşük vermek istemediğim şarkılara çok düşük sıralar kalmış. :A Ah ucundaki -15 olmasa hazırlamazdım ama bir şekilde altından kalkıcaz. :A