ÇOK DOĞRU, BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte. @slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.
ÇOK DOĞRU, BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte. @slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.
Bana attığın mesajı silemezsin, her an ifşa edebilirim dikkat et.Attım kimse bir şey demedi sildim.
E bu kadının kendi suçu değil ki?Göze çok fazla sokulan şeyleri sevmem.
Olsun.E bu kadının kendi suçu değil ki?
Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.Bana attığın mesajı silemezsin, her an ifşa edebilirim dikkat et.
------
E bu kadının kendi suçu değil ki?
Yoo, bende senin gibi her an değişebiliyorum. Yüzsüz oldum.Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.
Sanki yeni oldun.Yoo, bende senin gibi her an değişebiliyorum. Yüzsüz oldum.
-sum'u unutmuşsun.Ağzım sıkı demiştin canım sunucum.
Atlama hemen her şeye. 🤫-sum'u unutmuşsun.
Benim işim bu.Atlama hemen her şeye. 🤫
Vercem zatenHemen üstteki mesajı alabilirsin. Aslında konudan kopyalamak sorun değil. Önce etiket listesini yapıştırıp sonra diğer kısımları eklersen sorun çıkmaz.
------
Çok denk şarkılar var bu hafta, benim aklımda da var bir iki kişi ama final puanını hangi 3'lü alır onu da kestiremiyorum.
------
Aa niye?
Yine bana haram gecelerŞİmdi puanlarımı vereceğim;
İlk 3 üm bellide kalan sıralama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Açıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardıkYine bana haram geceler
Daha dinlediğin çok şarkı çıkacak elenmezsemAçıkçası 12 puana göre bence iyi puan verdim çünkü şarkıyı daha önce dinlemişdim; mükemmel olmasada bence kurtardık
Videonu nasıl buldun? Baya HD değil mi?Sanki yeni oldun.
Hayırlısı olsun DenizcimDaha dinlediğin çok şarkı çıkacak elenmezsem
İftira. @Emre Ozansoy@Emre Ozansoy oylarını kullandığına göre yorum yapabilirim etkileme durumum olmaz en azından. En düşük kaç puan verdiysen o puanlardan biri de garanti benim. Attım fava bekliyorum.